Forside Nyheder

Apple-medarbejder fyret på grund af datterens iPhone X-video

-

Apples efterspurgte jubilæumstelefon kommer først officielt ud på fredag.

Nok er forsalget allerede startet, og vi ved alle sammen, hvordan den ser ud efter Apples massive marketingtiltag.

Alligevel er Apple rimelig stramme i betrækket, når det gælder sikkerheden omkring lanceringen af X’eren. Således er en Apple-medarbejder nu blevet fyret, fordi hans datter lagde en video på nettet, hvor hun viste faderens eksemplar af iPhone X frem. Den var endda optaget i en medarbejdercaféerne ved Apples hovedkvarter, hvor der er strengt forbud mod at optage video.

Annonce:

Datteren pillede videoen ned fra YouTube i samme øjeblik, Apple bad hende om det. Men som bekendt forhindrer det ikke en video i at gå viralt, for snart spredte alle mulige andre videoen, og skaden var sket.

Den brødebetyngede datter lagde siden en ny video op, hvor hun fortæller hele historien og siger, at både hun og faderen forstod Apples beslutning, og opfordrer til at andre Apple-medarbejdere overholder reglerne.

Ifølge Engadget kunne man aflure en række informationer i den første video, der kun kan findes på Apple-medarbejderes iPhones, såsom kodenavne for endnu ikke offentliggjorte produkter.

 

 

 

Annonce:
Forrige artikelWi-Fi test: Netgear Orbi … Wow!
Næste artikelDu skal vente længere på iPhone X end tidligere iPhones
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.