Forside Produkter Gadgets

Tillykke: Thinkpad fylder 25 år.

-

Lenovo fejrer et kvart århundrede med ThinkPad og lancerer den nye limited edition ThinkPad Anniversary Edition 25.

Lenovo har i dag offentliggjort en ny limited edition ThinkPad-model for at fejre 25 år med det ikoniske ThinkPad-design. Det skete til et arrangement på Yamato Labs i Japan, hvor den første ThinkPad så dagens lys. Jubilæumsmodellen er en moderne fortolkning af det klassiske design og kommer med ikoniske “retro”-funktioner som et baggrundsbelyst 7-rækkers ThinkPad Classic-tastatur, dedikerede knapper til volumen, flere status LED’er samt et flerfarvet logo.

Designkonceptet til jubilæumsudgaven blev udviklet i 2015, og man har anvendt feedback og ønsker fra ThinkPad-fans fra hele verden til udviklingen af den særlige udgave. Ud over de klassiske features er jubilæumsudgaven udstyret med alle de nyeste og moderne funktioner. Den kører på en Intel Core i7-7500U-processor, har NVIDIA GeForce 940MX-grafikkort og har en 14-tommers skærm med fuld HD og touch-funktion.

Annonce:

Den originale ThinkPad 700C blev designet af Richard Sapper og fremstillet i Yamato Labs i Japan og så dagens lys den 5. oktober 1992. I løbet af nogle få måneder havde den vundet mere end 300 priser og var blevet et statussymbol blandt førende politikere og forretningsfolk. ThinkPad er siden solgt i 130 millioner eksemplarer. Den har hjulpet opdagelsesrejsende til at nå Jordens fjerneste steder, været med på adskillige missioner i rummet og hjulpet utallige virksomheder til at drive deres forretning. Lenovo har samlet en række historier, hvor ThinkPad har været med til at gøre en forskel i verden.

Pris og tilgængelighed:

ThinkPad Anniversary Edition 25 vil kunne købes i begrænset antal og er tilgængelig i Danmark nu til en forventet vejledende pris på 14.999 kr. ekskl. moms.

Annonce:
KILDEPressemeddelse, Lenovo
Forrige artikelLibratone klar med hovedtelefoner til Google Pixel 2
Næste artikelKig dig omkring i rummet med denne 360-graders video
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.