Forside Indhold og distribution Film

Plex på Apple TV 4K, klar med 4K HEVC support

-
PLEX understøtter nu 4K / HEVC direkte på dit 4K Apple TV.

Plex mediecenter er klar med en ny version af deres app til Apple TV 4K, der understøtter 4K/UHD video og musik i FLAC.format. Det betyder at du nu kan bruge dit Plex bibliotek til opbevaring af 4K indhold.

Er du i forvejen bruger af  Plex mediecenter og afspiller, så kan du gratis opdatere til den nye version 1.19 af app’en, der giver dig mulighed for at se 4K indhold i HEVC format.

For at bruge afspilleren, skal du også opdatere din Plex Server til seneste version.

Annonce:

 

Recordere.dk har betatestet

Recordere.dk har været med i beta-teamet, der har testet de nye versioner af både app og server, og kan bekræfte at du nu kan afspille 4K indhold.

Det skal dog siges, at det lige nu virker bedst med mp4 containere, og ikke så godt med 4K mkv containere.

På Apple TV app’en kan du vælge om den selv skal se om den kan afvikle videoen uden at rendere den på Plex serveren. Men er videoen med HD lyd vil Plex serveren stadig skulle konvertere afviklingen.

Plex på Apple TV 4K, understøtter stadig ikke HDR, men der kan man alternativt bruge Infuse Pro, der også kan afvikle 4K HDR indhold på Apple TV 4K.

Se også: Infuse klar med HDR på Apple TV og iOS

 

Annonce:
Forrige artikelStofa: DR og TV 2 streaming ødelægger vores marked
Næste artikelNy Star Wars trilogi på vej
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.