Forside Nyheder

Uptown Xmas TV igen klar til at sprede juleglæde

-

Den gratis julekanal ‘Uptown Christmas TV’ er klar med nye eksklusive julemusikvideoer.

Uptown Christmas TV er igen i år med til at skabe julestemning i de danske hjem med klassiske julehits og helt nye julemusikvideoer af nogle af Danmarks mest fremtrædende kunstnere.

Annonce:

Kanalen har en unik samling på over 300 musikvideoer med julesange.

I år kan danskerne bl.a. opleve nye videoer fra Søs Fengers album ”Vintermåne”, der er produceret eksklusivt til Uptown Christmas TV, og en ny musikvideo til YouKnowWho’s julehit ”Finally It’s Christmas Again”.

 

Otte nye julemusikvideoer med Søs Fenger

Sangerinden Søs Fenger har stået bag flere af de mest populære danske julemusikvideoer fra ”Jesus og Josefine” og Thomas Helmig-duetten ”Når sneen falder”.

I år udgiver hun et helt julealbum, ”Vintermåne”, fyldt med både velkendte og nye julesange og salmer. Uptown har, i samarbejde med Søs Fenger og fotograf Jonas Risvig, produceret otte musikvideoer fra albummet, som alle kan opleves eksklusivt på Uptown Christmas TV.

 

”Finally It’s Christmas Again” bliver til idyllisk julevideo

Bandet YouKnowWho’s fængende julesang ”Finally It’s Christmas Again” har været den 6. mest spillede danske julesang siden 2004, og fra i år kan du også opleve julesangen som musikvideo på Uptown Christmas TV.

Sangen handler om sangerindens norske hjemby, Røros, og derfor danner byen også de idylliske rammer for selve videoen.

Det er som altid Uptown Christmas TV’s ønske, at kanalen vil skabe juleglæde og være med til at samle danskerne foran tv-skærmen.

 

Om Uptown Christmas TV

Uptown Christmas TV er en julegave fra Copydan Verdens TV, Koda, Dansk Artist Forbund, Dansk Musiker Forbund og IFPI og tilbydes helt uden omkostninger for alle danske antenneforeninger og tv-distributører i Danmark.

 

Annonce:
KILDECopydan Verdens TV
Forrige artikelForbrugerrådet melder Apple til konkurrencemyndighederne
Næste artikelHTCs nye VR-headset har det hele ombord
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.