Forside IFA IFA 2018

Kamp om tv-teknologi: LG viser deres microLED TV frem på IFA

-
Samsung The Wall, et 146″ microLED TV. Foto: recordere.dk

LG vil også være med på tv-teknologien microLED og planlægger at vise første TV frem til september (rygte).

Samsung løb med opmærksomheden på CES-udstillingen i januar, ved at vise det første TV baseret på microLED frem.

I MicroLED der lyser de enkelte pixels selv op. Det har fordelene ved OLED, uden at have ulemperne. MicroLED er ikke i risiko for burn-in og lysniveauet slår det fra OLED.

Annonce:

Det microLED TV som Samsung viste frem på CES hedder ‘The Wall’ og er på 146″. Det kommer på gaden senere i år, de første markeder får det til august.

Nu vil LG også vise deres første microLED TV frem, hvis vi skal tro de seneste rygter. Kilder i branchen fortæller nemlig til erhvervsmediet BusinessKorea at LG afslører deres konkurrent til Samsungs The Wall til september.

Da årets 2. store elektronikudstilling, IFA, ligger dér, så venter vi at LG vil benytte den udstilling til at slå et slag for microLED og vise deres første TV frem.

Ligesom Samsungs microLED ventes et kæmpe TV. Rygterne siger at LGs bliver større end 146″.

MicroLED ventes på sigt at kunne afløse OLED, men det ligger nogle år længere fremme. Først skal de have løst udfordringen med at lave microLED TV i mindre og mere stuevenlige størrelser.

Se også: Samsung i tv-krise, vil se på OLED TV igen.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.