Forside Baggrund

iOS 11.3 er klar, se nyhederne her

-
Foto: recordere.dk

iOS 11.3 er seneste opdatering til iPhone, iPad og iPod Touch, og blandt nyhederne er at Apple giver kontrollen over batteriet tilbage.

Apple er klar med en løsning på det med at iPhones sænker farten når batteriet er slidt.

Fra og med den nye iOS 11.3 kan iPhone-brugerne selv tjekke batteriets ‘helbred’, og kontrollere hvad telefonen skal gøre hvis batteriet ikke længere er på toppen – enten gå i batteri spare tilstand, eller blot have kortere tid til rådighed mellem opladningerne.

Annonce:

De nye muligheder ligger i Indstillinger -> Batteri

 

 

 

Nye AR oplevelser

Apples ARKit (Augmented Reality) kom med iOS 11 og nu udvides mulighederne.

Hidtil har AR været noget der blev ‘projekteret’ ind på vandrette flader, som borde og stole, men med iOS 11.3 bliver det også muligt for apps at vise virtuelle emner på lodrette flader.

ARKit kan her finde og genkende elementer som f.eks. skilte, plakater og kunst. Det kan eksempelvis bruges til at tilføje nye dimensioner til museumsoplevelsen.

 

AR kan nu også bruge lodrette flader

 

Animoji

Brugere af iPhone X får nu nye Animoji, de bevægelige emoji der følger dine ansigts-træk og -bevægelser.

Nu kan der også vælges drage, løve, bjørn og skelet.

 

 

Business Chat

Business Chat er en ny type chat som forretninger kan gøre brug af.

Her kan de kommunikere med Apple-brugerne direkte via iOS-enhedens messenger.

Det er endda muligt at handle gennem messenger-app’en med den butik der chattes med, hvis der benyttes Apple Pay.

 

 

Privatlivsbeskyttelse

iOS 11.3 vil gøre det nemmere for brugerne at forstå hvordan personlige data anvendes, til hvilke formål og i hvilken form.

Når Apple ønsker adgang til personlig information for at give adgang til funktioner, sikkerhed, tjenester eller personlig tilpasning, så vises et nyt ‘privacy icon’ hvor interesserede kan læse mere om hvad, hvorfor og hvordan.

 

 

Yderlige iOS 11.3 funktioner

  • Apple Music streamer nu musikvideoer uden reklamer. Brugere kan se de sidste nye videoer, klassikere eller deres foretrukne kunstneres materiale, alt sammen uafbrudt på nye spillelister med musikvideoer.
  • Apple News gør det nemmere at holde sig ajour med dagens vigtigste videoer takket være en ny videogruppe under Til dig og forbedrede Populære artikler.
  • Pendlere i Beijing og Shanghai kan begynde at bruge Apple Pay på deres iPhone og Apple Watch til at rejse nemt, sikkert og hurtigt med både Metro- og buslinjer.
  • Apple TV-appen, et samlet sted, hvor iPhone-, iPad- og Apple TV-brugere kan finde og begynde at se de bedste serier og film, lanceres i Brasilien og Mexico. Disse markeder slutter sig til brugere af Apple TV-appen i USA, Australien, Canada, Frankrig, Tyskland, Norge, Sverige og Storbritannien.
  • I Brasilien vil Siri nu være understøttet på Apple TV 4K og Apple TV (4. generation), så det bliver muligt at søge efter og få adgang til film, serier, sange, apps og meget mere bare ved at bruge stemmen.
  • HomeKit-softwaregodkendelse giver udviklerne en fantastisk ny mulighed for at indbygge HomeKit-understøttelse i eksisterende tilbehør uden at gå på kompromis med beskyttelse af anonymitet og sikkerhed.
  • Understøttelse af Advanced Mobile Location (AML), som automatisk sender brugerens aktuelle placering til alarmcentralen ved nødopkald i de lande, hvor AML er tilgængelig.

 

Annonce:
Forrige artikelApple TV opdateres, nu kan ATV4 også matche billedfrekvens
Næste artikelDenon HEOS HS2 soundbar, med hi-res musik og Alexa
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.