Forside Produkter Gadgets

IKEA Frekvens: Saml selv anlæg og lys for unge

-
Frekvens. Foto: IKEA

IKEA har delt et tidligt kig på deres kommende kollektion af bærbart grej til teenage-party.

IKEA FREKVENS er en kommende kollektion af HiFi og lys til teenage-værelse og -fest. Partyudstyr som saml selv.

Produkterne udvikles i samarbejde med ‘Teenage Engineering’ og selvom der går 10 måneder endnu inden vi ser produkterne i de første IKEA varehuse, så har bolighus-giganten nu delt første kig på prototyper i serien.

Annonce:

Blandt produkterne vil være et elektronisk kor, en pladespiller, party lys, aktive højttalere mv. Moduler der kan sættes sammen på forskellig måde.

Ideen er at fester blandt teenagere kan være meget impulsivt, noget man lige får ideen til samme dag, og derfor bør der være grej som nemt flyttes hen til festen.

Målet med produkterne er enkelthed. Noget der ikke kræver en tekniker for at sætte sammen og tage i brug. Det er noget af det IKEA har brugt lang tid på, udfordringen med at finde den rette ballance mellem teknologi og brugervenlighed.

Første kig på IKEA FREKVENS gav boligkæden under Haven Festival i Copenhagen sidste år, hvor der blev vist tidlige prototyper af pladespiller, lys og bærbar højttaler mm.

 

Frekvens. Foto: IKEA
Frekvens. Foto: IKEA
Frekvens. Foto: IKEA
Frekvens. Foto: IKEA
IKEA music lab på Haven Festival i København. Foto: IKEA

 

Tilgængelighed

IKEA FREKVENS kommer til februar 2019.

 

Frekvens. Foto: IKEA

 

Annonce:
Forrige artikelPhilips Momentum: 4K HDR skærme med fokus på gaming
Næste artikelRAM-kartel kan have fordyret elektronikken
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.