Forside Nyheder

SET TV Sagsøgt af Hollywood, Netflix og Amazon

-

Den ligner en helt almindelig abonnements-tjeneste med video-content.

Men ifølge Hollywoods største studier, samt Netflix og Amazon, er det en pirattjeneste i forklædning.

Annonce:

Firmaet SET TV sælger en tjeneste med et stykke software, Setvnow, der for blot 20 dollar om måneden giver adgang til over 500 live tv-kanaler og flere tusinde serier, i hvert fald i følge SET TVs marketing-materiale. Uanset, hvor i verden, man tilgår tjenesten fra.

Allerede der bør man være mistænkelig, for selv i USA er der ingen af de store IPTV-tjenester, der tilbyder så meget, og slet ikke til de penge. Og det er temmelig sjældent, at tjenester som disse åbner op globalt fra dag 1.

Sagsanlægget fra de store spillere går da også på, at firmaet slet og ret giver brugerne adgang til ulovlige streams af tv-kanaler i stil med dem, man kan finde på mindre kurante hjemmesider rundt omkring på nettet. Og serierne? De skulle all være piratkopierede.

At det kan være tilfældet, vidner Netflix’ og Amazons deltagelse i søgsmålet om. Hvis de to firmaers serier er at finde på tjenesten, er de rigtige rettigheder næppe blevet indhentet – eftersom de forbeholder sig retten til at vise dem i USA. Når man kigger nærmere på SET TVs hjemmeside, kan man få øje på ovenstående billede, der reklamerer med at de har ’Orange is the New Black’ ombord. Og det er som bekendt en Netflix-serie.

Firmaerne bag sagsanlægget vil have 150.000 dollar – tæt på en million kroner – for hver enkelt stykke content, der er blevet piratkopieret. Så det kan blive en rigtig dyr omgang.

I skrivende stund er SET TVs hjemmeside dog stadig oppe og klar til at sælge dig et abonnement.

Annonce:
Forrige artikelGoogles næste iMessage-konkurrent hedder bare ’Chat’
Næste artikelApple opdager fejl på MacBook Pro-batterier – erstatnings-program er igang.
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.