Forside * Nyheder

Her er Samsungs nye GALAXY TAB S4

-
Foto: Samsung/Evan Blass

Det er tilsyneladende tablet-tid og Samsung er med på vognen.

Ud over at Microsoft netop har annonceret Surface Go og de lækkede billeder, der er sluppet ud af Samsungs Note 9, har mesterlækkeren Evan Blass nu også fået fingre i billeder af Samsungs kommende GALAXY TAB S4.

Annonce:

Tablet’en forventes annonceret ved Samsungs Unpacked-event i New York 9. august, hvor også Note 9 bliver vist frem. Hvis den ikke bliver vist frem d. 9., sker det formentlig ved IFA nogle uger senere.

For begge deles vedkommende ser der ud til at ske en del med S Pen, hvilket man kan se i Blass’ sammenligning af den gamle og nye pen, som han har lagt op på Twitter (se herunder).

Foto: Samsung/Evan Blass

Derudover forventes TAB S4 nu også at blive tilgængelig i hvid, at være baseret på Qualcomms Snapdragon 835-chipset, have minimum 4GB RAM ombord og en skærmopløsning på 2560×1600 fordelt på lige under 10 tommer.

Der kan muligvis også være lidt ekstra fokus på lyden i den. De lækkede billede indikerer med teksten ”Tuned by AKG”, at det nu Samsung-ejede AKG har været ind over højttalere og anden lydhardware.

Pris og tilgængelighed må vi stadig vente lidt på.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.