Forside Produkter Mobil

Nyeste iOS 12 beta fortæller mere om mulig dual-SIM support

-

I går kom femte beta af iOS 12 til udviklere, og som altid er der kvikke udviklere, der lige skal kigge dele af koden igennem. Der har længe været rygter om dual-SIM i næste generation af iPhone, og de fik yderligere styrke i går.

Med den femte beta af iOS 12 som forventes lanceret i September i år, er der kommet kodestumper frem, der viser at iOS skal til at håndtere mere end ét SIM kort i nogle af de fremtidige iPhones.

Annonce:

I koden der skal generere en analyse af telefonen, er der flere referencer til “SecondSimTrayStatus”, ligesom der et andet sted refereres til “dual sim device”.

 

Bliver det eSIM?

Først og fremmest skal det fremhæves, at det indtil nu kun er opdaget i softwaren, og dette ikke garanterer at kunderne får dual-SIM i de første telefoner, men Apple plejer ikke at smide kode i deres operativsystemer, der ikke skal bruges i den næstkommende hardware.

 

Tak for Dual SIM Samsung (foto: recordere.dk)

Dual-SIM er populært i lande som Nigeria, Brasilien og Egypten, mens flere og flere også bruger dual-SIM i Europa, fordi der rejses meget ud i verden. I Danmark kan flere og flere Android telefoner købes med dual-SIM, og både Samsung og Huawei har med deres flagskibe introduceret dual-SIM i Danmark.

Der har været rygter om at det sekundære dual-SIM kort ville være et eSIM, men ingen af de mange prototype telefoner der cirkulerer på diverse medier, har fokuseret på SIM skuffen, så det må vi vente at se til Apple præsenterer deres nye telefoner i enten August eller September.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.