Forside Nyheder

Sonos, Apple og Fitbit kan blive ramt af USAs toldmur

-
Foto: Shutterstock.com

Seneste runde med amerikansk told på varer fra Kina kan ramme firmaer som Sonos, Apple og Fitbit.

Elektronikprodukter samlet i Kina kan blive ramt af ny told på varer der importeres fra Kina til USA.

Det skriver Reuters, der har kigget på hvilke varegrupper der risikerer en ekstra 10% afgift lagt oveni indkøbsprisen.

Annonce:

Det kan ramme produkter fra firmaer som Sonos, Apple og Fitbit, viser deres opgørelser.

For Sonos drejer det sig om højttalerne PLAY:3, PLAY:5 og SUB. For Apple er det Apple Watch, mens Fitbit Charge, Charge HR og Surge står til at blive ramt.

Ingen af de tre firmaer har ønsket at udtale sig til Reuters i dag, men Sonos skrev i deres børsprospekt at de kunne risikere at blive ramt af told og afgifter:

“Indførelsen af afgifter og andre handelshindringer, samt handelsforanstaltninger til gengældelse, kan betyde at vi må hæve priserne på produkterne til skade for vores salg”. 

Avisen The New York Times har tidligere rapporteret at iPhones samlet i Kina vil blive holdt udenfor den ekstra told. Det skulle Præsident Trump have fortalt Apple CEO Tim Cook på et møde tilbage i maj måned, har en kilde med kendskab til mødet fortalt til avisen.

Firmaerne har også mulighed for at ansøge myndighederne om at ændre den kategori som der importeres under, for på den måde at slippe for den høje told.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.