Forside Nyheder

Amazon Prime Video: Tom Clancy’s Jack Ryan i både Dolby Vision og Atmos

-

Den nye serie på Amazon Prime Video, Tom Clancy’s Jack Ryan, præsenteres i både Dolby Vision HDR og Dolby Atmos lyd.

Tom Clancy’s Jack Ryan er en ny originalserie på streamingtjenesten Amazon Prime Video, og den har premiere senere i denne måned.

Annonce:

Den serie var allerede annonceret til at indeholde Dolby Atmos lyd, men nu fortæller Dolby at den får hele Dolby-pakken.

Serien udkommer på Amazons streamingtjeneste verden over med både Dolby Vision HDR og Dolby Atmos.

“Dolby enables spectacular audio and visual experiences that take your favorite entertainment to the next level”, fortæller John Couling, Senior Vice President, Commercial Partnerships, Dolby Laboratories, og fortsætter:

“Through our growing work with Amazon, we can now bring more lifelike experiences to Prime members.”

 

 

Om Tom Clancy’s Jack Ryan

Tom Clancy’s Jack Ryan er en action-packed CIA-thriller.

Serien er en genopfindelse af Tom Clancy’s kendte bestsellerroman. Jack Ryan, en lovende CIA-analytiker, kommer på en farlig opgave i felten for første gang, og serien følger ham mens han kastes ud i et farligt spil med en helt ny slags terrorisme, der truer med ødelæggelse af global omfang.

Den én times lange dramaserie i otte afsnit har John Krasinski (A Quiet Place, 13 Hours) i titelrollen som Jack Ryan, Wendell Pierce (The Wire) spiller James Greer og Abbie Cornish (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) spiller rollen som Cathy Mueller.

 

Trailer

 

Tilgængelighed

Tom Clancy’s Jack Ryan får premiere på Amazon Prime Video d. 31/8.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.