Forside Nyheder

Den nye Star Wars-serie bliver flot, men dyr

-

Disney har ikke tænkt sig at spare, når den første live-action-serie i Star Wars-universet ruller over skærmen.

Ifølge New York Times kommer den nye serie til at koste omkring 100 millioner dollar for ti afsnit. Det er cirka, hvad den sjette sæson af ’Game of Thrones’ kostede at lave, efter at serien startede med et budget på omkring 60 millioner.

Annonce:

Den sjette sæson af ’Game of Thrones’ var dermed den dyreste tv-sæson nogensinde, men det har Disney altså ikke tænkt sig at lade sig slå ud af.

Ricky Strauss, der står i spidsen for Disneys kommende streamingtjeneste, hvor serien får premiere, siger at ”det er essentielt, at kvaliteten bliver høj”, hvis både serien og tjenesten skal blive en succes. Det forventes at tjenesten går i luften i anden halvdel af 2019.

Det er ’Iron Man’-instruktøren Jon Favreau, der skal lave serien. Han fik allerede sin debut i Star Wars-universet, da han lagde stemme til den fire-armede pilot Rio Durant i ’Solo: A Star Wars Story’.

New York Times skriver, at der ud over Star Wars-serien er planlagt en masse nyt indhold til streamingtjenesten, der er baseret på Disneys eget materiale. Heriblandt finder man live-action-versioner af klassiske Disney-tegnefilm som ’Lady og Vagabonden’ og ’Sværdet i stenen’, og der er også planer om noget med figurerne fra ’The Muppet Show’.

Derudover skulle over 5.000 episoder af gamle Disney-tv-serier blive tilgængelig på tjenesten.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.