Forside IFA IFA 2018

Philips bekræfter ny OLED topmodel med B&W lyd

-

Philips OLED903 er deres nye topmodel OLED TV hvor lyden er skabt i samarbejde med Bowers & Wilkins

Rygterne var løbet forud, og allerede tilbage i juni kunne vi her på recordere.dk skriver om den kommende OLED TV topmodel fra Philips.

Annonce:

I forbindelse med uddelingen af årets EISA Awards, der løb Philips OLED903 med prisen ‘Home Theatre TV 2018-2019’.

Dermed bekræftede EISA at den model er på vej, og det har Philips nu også selv bekræftet. OLED903 i 65″ lanceres officielt på IFA-udstillingen her sidst på måneden.

Det nye topmodel OLED fra Philips bliver det første hvor lyden er skabt i samarbejde med audiospecialisten Bowers & Wilkins.

 

Eisa Award

EISA-juryen begrunder prisen til OLED903 således:

“Hjemmebio-entusiaster kræver en virkelig biografoplevelse, som forener det visuelle med dynamisk lyd, og dét leverer Philips’ 65” OLED-flagskib. Et nyt, eksklusivt partnerskab med hi-fi specialisten Bowers & Wilkins har resulteret i en skræddersyet, indbygget soundbar….Generelt tilbyder 65” OLED903 klassens førende ydeevne, garneret med Ambilight, som forbedrer oplevelsen, og som giver det bedste uanset om det er 4K Ultra HD Blu-ray eller streamet indhold.”

 

Fjernbetjening til Philips OLED903

 

Seneste OLED og B&W lyd

TV’et kommer med seneste OLED-paneler der leverer 1000 nits i  peak brightness, og billedprocessor er Philips egen ‘P5 Picture Perfect Processing Engine’.

Den processor har bl.a. den nye ‘Perfect Natural Reality’, som forbedrer kontrasten – en patenteret, intelligent algoritme, som forbedrer opskallering fra SDR til HDR (High Dynamic Range).

Højttaleren, skabt i samarbejde med B&W, har fire fremadrettede højtalere dækket af lydmæssigt transparent stof fra det danske firma Kvadrat.

Smart TV er Android Nougat, med indbygget Google Assistant. Der kan i fremtiden ventes en opdatering til Android Oreo, som også giver talestyring via Amazons Alexa.

Philips OLED903 vises frem på IFA-udstillingen om en 14 dage, og kommer på markedet til oktober. Pris endnu ukendt.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.