Forside Indhold og distribution Film

Google opgraderer dine Play-film til 4K gratis og streamer dem til tv uden Chromecast Ultra

-

Der er visse fordele ved at købe sine film som downloads i stedet for på skiver.

Et godt eksempel er, når der er så meget konkurrence på online-filmområdet, at en stor spiller som Google beslutter sig for at dumpe priser og betingelser på markedet.

Annonce:

Det har Google lige gjort, når det gælder film i deres Google Play-butik. Hvis du tidligere har købt en film i SD eller HD-format, bliver den nu automatisk opgraderet til 4K/UHD. Det skriver Engadget.

Samtidigt dropper Google Play den prisforskel på film i SD, HD og 4K, som man kan finde andre steder. Her følger de efter Apple, der gennemførte nøjagtig den samme manøvre for lige under et år siden.

Der er dog stadig masser af online video-leverandører – herunder Amazon – hvor der stadig er forskel på prisen, afhængig af, hvilket format, du køber en film i. Men nu, hvor både Apple og Google har standardiseret deres priser på tværs af formater, kan man håbe på, at de andre også følger med snart.

Oven i denne gode nyhed kommer dog en nyhed, mange Recordere-læsere sikkert vil sætte pris på: Google vil nemlig begynde at streame de indkøbte 4K-film via Google Play-app’en på visse tv-modeller uden at det kræver en Chromecast Ultra. Først for står nyere Samsungs Smart-TV-modeller og LGs smart-tv’er skulle følge efter senere.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.