Forside Nyheder

Netflix: Apple holder streamingkort tæt ind til kroppen

-
Foto: Shutterstock.com. Illustration: recordere.dk

Netflix indholdschef har ingen anelse om hvordan Apple vil bruge de tv-serier de får produceret.

Apple producerer egne originale serier for tiden. Det kan ikke holdes hemmeligt i det amerikanske produktionsmiljø, ligesom der også opkøbes rettigheder til serier.

Men hvad Apple vil bruge indholdet til, det ved selv Netflix ikke. Det skriver 9to5mac.

Annonce:

Indholdschefen hos Netflix, Ted Sarandos, var på scenen under ‘Vanity Fair New Establishment Summit’ i Los Angeles, og her blev han spurgt hvordan Netflix forholder sig til at Apple arbejder på eget streaming-indhold.

På spørgsmålet om hvorvidt Netflix var bekymret for Apples indsats på det originale indhold, der svarede Ted Sarandos at det er svært at være bekymret når man ikke engang ved hvad produktet bliver.

“Jeg har ingen anelse om hvad dette Apple-produkt kommer til at blive. Jeg tror ikke nogen ved det (udenfor Apple, red). Jeg tror ikke engang de folk der laver disse shows til dem, har nogen idé om det”, svarede Ted Sarandos.

Han tilføjede at Netflix ikke fokuserer så meget på konkurrenterne. De følger deres egne planer.

Endnu engang dukkede spørgsmålet op om Netflix kunne finde på at sende live tv, eksempelvis streame aktuelle begivenheder som høringen om ny højesteretsdommer.

Til det svarede han at Netflix primært er et underholdningsbrand og den slags transmissioner måske nok var interessant på flere måder, men ikke særlig underholdende. Til gengæld kunne det blive til en god dokumentar om 5-10 år.

 

Annonce:
Forrige artikelSpotify runder 10 år med musikstreaming
Næste artikelSå er den nye Airtame 2 klar
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.