Forside Nyheder

The Grand Tour sæson 3: Hammond på ny farefuld færd

-

Frygtløse Richard Hammond risikerer endnu et af sine ni liv. The Grand Tour 3 er på vej, se traileren her.

3. sæson af motorshowet The Grand Tour, med Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May, kommer på tv-skærmen til januar.

Annonce:

Som hidtil er det streamingtjenesten Amazon Prime Video der sender serien og nu er de klar med trailer og de første fotos.

Trioen har i sæson 3 filmet rundt omkring i verden og skaber mere kaos end nogensinde, efterhånden som de bevæger sig gennem de svært fremkommelige terræner i Colombia, Mongoliet, Kina, Detroit og… Stansted Lufthavn – alt imens deres store studietelt også i denne sæson forbliver hjemme i ’Jeremys have’ i Costwolds.

 

Foto: Amazon Prime Video

 

Nyt spil på vej

En anden ting, som er helt nyt ved sæson 3, er The Grand Tour Game; et episodisk racerspil fra Amazon Game Studios baseret på The Grand Tour.

I The Grand Tour Game kommer spillerne bag rattet med Clarkson, Hammond og May. Det ene øjeblik ser fansene de tre værter forsøge sig i tvivlsomme narrestreger, og det næste øjeblik fører de selv bilen – samme bil, samme sted, samme chance for at lave et kæmpe rod i det hele.

I spillet kan spillerne benytte sig af 4-player splitscreen, så de kan køre race mod hinanden – og kaste om sig med deres bedste fornærmelser – ansigt til ansigt.

I løbet af seriens sæson 3 vil nye episoder af spillet blive tilføjet ugentligt og kommer til at inkludere biler, lokationer og overraskelser fra ugens afsnit af TV-serien.

 

Foto: Amazon Prime Video

 

Trailer

I den nye trailer ser man Richard Hammond kæmpe med at køre sin Jeep over en dyb kløft i Columbia på en meget smal bro.

Man ser også klip af de tre kammerater på storslåede udfordringer i Detroit og Nevada, Jeremy og Abbie som deltager i en usædvanlig sneklædt udfordring i Sverige og James May, der spiller på sækkepibe i Skotland.

Se traileren til The Grand Tour sæson 3 her:

 

Tilgængelighed

The Grand Tour sæson 3 udkommer på streamingtjenesten Amazon Prime Video d. 18. januar 2019

 

Annonce:
Forrige artikelHBO Nordic er kommet på Android TV
Næste artikelCebit trækker stikket
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.