Forside Nyheder

Efter salg til TDC: Nu stiger priserne hos Hiper

-
Foto: recordere.dk

I denne uge har Bredbåndsselskabet Hiper valgt at hæve deres priser. Det fortæller stifteren af Hiper Stig Myken til B.T.

Det er ikke meget mere end en måned siden at Hiper blev købt af telegiganten TDC/YouSee, og her en måned efter stiger priserne på deres premium produkt på 1.000 Mbit fra 299 kroner pr. måned til 339 kroner.

“Det er fuldstændig korrekt, at vi i tirsdags hævede vores priser, så vi går fra tre til to forskellige pristyper.”, fortæller Stig Myken i en artikel i B.T.

Annonce:

I forbindelse med prisstigningerne går Hiper fra tre til to forskellige prisniveauer. Det normale abonnement, der tidligere kostede 219 kroner per måneder, stiger til 259 kroner pr. måned, og det hurtigere 1.000 Mbit abonnement stiger som tidligere skrevet til 339 kroner. Dette gælder uanset hvilken forbindelse man har. Hiper leverer bredbånd via coax, fiber og DSL.

 

Gælder kun nye kunder

De nye priser gælder ifølge Stig Myken kun nye kunder, mens de eksisterende kunder stadig slipper med de lavere priser.

Stig Myken fortæller at prisstigningen intet har med salget af Hiper til TDC/YouSee, men har været planlagt længe.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.