Forside Produkter Mobil

Ny version af AirPods kan være klar om få måneder

-

En opdateret version af AirPods med små forbedringer kan lande tidligt i 2019, og en større opgradering vil følge senere.

Sådan lyder udmeldingen fra en af de mest træfsikre Apple-spåmænd, markedsanalytikeren Ming-Chi Kuo fra KGI Analytics.

Annonce:

Kuo, hvis kilder i produktionsmiljøet plejer at være temmelig pålidelige, siger nu at Apple vil lancere en ny udgave af deres populære, trådløse øretelefoner i første kvartal af det nye år. Man skal dog tilsyneladende ikke forvente de helt store forandringer i første omgang. De kommer senere.

Den største nyhed i den nye version af AirPods skulle angiveligt være at finde i æsken, AirPods transporteres og oplades i. Denne skulle nu kunne lades op trådløst, sådan at man bare kan lægge den på en ladeplade og lade både æske og AirPods op samtidigt. Kuo har dog ikke i den forbindelse nævnt noget om Apples nu meget forsinkede ladeplade, AirPower.

Helt ny udgave i 2020

Ud over den trådløse opladning skulle hængslet til AirPod-æskens låg blive forbedret, da det åbenbart har givet problemer for nogle mennesker. Og så skulle selve ørepropperne få opdateret sine Bluetooth-specifikationer, men Kuo gik ikke i nærmere detaljer om, hvad det kunne betyde.

Kuo nævner dog også, at der er et større redesign af AirPods på vej, der skulle lande i 2020. Det er småt med detaljerne, men der skulle være tale om en gennemgribende transformation af AirPods. Det kan muligvis hænge sammen med de nye muligheder, 5G kommer til at bringe i de kommende par år, især taget i betragtning, at Apple forventes at lancere en 5G-iPhone i 2020.

Bloomberg har tidligere viderebragt rygter om at AirPods skulle blive både vandafvisende og få aktiv støjreduktion om bord i 2019. Det var ikke en del af Kuos spådom for den version af AirPods, der lander i 2019s første tre måneder, men han sagde på den anden side heller ikke, at det ikke bliver tilfældet.

Det kan dog også være, at Bloombergs kilder i virkeligheden talte om det mere gennemgribende redesign, Kuo mener vil dukke op i 2020. Det ville ikke være første gang, et Apple-produkt blev udskudt i forhold til, hvad selv de mest troværdige rygtesmede mener at vide.

Annonce:
Forrige artikelDen danske stumfilmarv digitaliseres
Næste artikelMicrosoft afliver Edge, og bygger en Chromium browser i stedet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.