Forside Produkter Mobil

Samsung Galaxy Note 10 kan blive lanceret 7. august

-
Der følger altid en pen med modellerne i Samsungs Note-serie, som her på Note 9 fra sidste år (Foto: Samsung)

Samsungs er på vej med deres næste phablet, der muligvis får en større opgradering – men lanceringstidspunktet der ud til at følge det vanlige mønster.

Vi er godt på vej ind i sommeren, og for gadgetfans betyder det et afbræk, inden efterårssæsonen sætter ind. Traditionelt set kommer smartphone-producenterne i Android-økosystemet med deres phablets i denne periode, og Apple kommer naturligvis med nye iPhones.

Annonce:

Det mønster ser også ud til at holde i år. Som regel er det nemlig Samsung, der allerede i august viser deres næste Note-model frem, hvorefter Huawei, OnePlus og de andre følger trop. Således var det 9. august sidste år, at Note 9 blev vist frem for verden.

Det skete i Barclay’s Center i bydelen Brooklyn i New York. Den amerikanske storby har dannet rammen om en hel del af Samsungs efterårslanceringer. Det ser den ud til at gøre igen her i 2019, og det skulle igen blive Barclay’s Center, der huser launch-eventen for Galaxy Note 10

Det melder CNET, hvis kilder også er ret sikre på, at datoen kommer til at blive 7. august. Og det passer jo meget godt i forhold til sidste års lanceringstidspunkt. CNET er dog også hurtige til at understrege, at siden der stadig er to måneder til, kan Samsung endnu nå at ændre mening.

Mere end en genopfriskning

Note 10 skulle være lidt mere end blot en opgradering af Note 9. Der går rygter om et nogle enkelte, spændende, nye features. En af dem er en teknologi, der bliver mere og mere populær, nemlig Sound on Display. Det er den teknologi, hvor der ikke er nogen højttaler i toppen af telefonen, men lyden i stedet bliver genereret gennem vibrationer i skærmen.

Note 10 vil ikke være den første smartphone, der eventuelt får det ombord – LGs G8 har det allerede, og vi har også set tv-modeller med teknologien. Andre rygter peger i retning af, at der kommer to Note-modeller i to forskellige skærmstørrelser, nemlig 6,3 tommer og 6,75-tommer. Den sidstnævnte skulle få efternavnet Pro.

En anden forskel på Pro-versionen og den almindelige Note 10 skulle være kamerasektionen bagpå, der skulle bestå af fire kameraer, hvor rygterne siger, at den almindelige Note 10 ”kun” har tre. Begge modeller skulle have et fritstående hul til kameraet i skærmen.

Men vi finder altså angiveligvis ud af mere 7. august. Lækagemesteren Evan Blass har på et tidspunkt afsløret en marketingplan for det amerikanske teleselskab Verizon, der viser at Note 10 skulle komme i butikkerne sidst i august. Det ville passe ganske fint med en lanceringsevent i begyndelsen af måneden.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.