Forside Produkter Mobil

Huawei’s nye operativsystem hedder HarmonyOS

-
HarmonyOS fra Huawei

I et tweet har Huawei officielt navngivet det alternative operativsystem de har i baghånden, hvis handelskrigen mellem USA og Kina nægter dem adgang til Android.

Huawei har nu annonceret navnet på det operativsystem som eventuelt kan afløse Android, hvis handelskrigen mellem USA og Kina ender med at koste Huawei adgangen til Android opdatering og licenser.

I Kina kommer softwaren til at hedde HongmengOS, mens det på det internationale marked kommer til at blive kaldt HarmonyOS.

Annonce:

 

Det er stadig uklart om Huawei mister sin adgang til Android, da Trump regeringen har givet udtryk for at de ville give en tilladelse til brugen af Android for Huawei, når national sikkerhed ikke var i fare. Men tilladelsen er endnu ikke udstedt, og Bloomberg fortalte i går, at tilladelsen til brug af Android endnu ikke var underskrevet, fordi det Hvide Hus afventede resultatet af det seneste skridt fra Kina om af blokere for Amerikanske farm-produkter. Uanset hvad, så har ejere af nuværende Huawei produkter ikke noget at frygte, da de ikke er ramt af den igangværende handelskrig.

Annonce:
Forrige artikel’Game of Thrones’-skabere går til Netflix
Næste artikelSamsung drillede Apple, men med Note 10 er videoerne væk igen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.