Forside Nyheder

Næste generation Xbox kommer i 2020 og hedder Xbox Series X

-

Som et lyn fra en næsten klar himmel lancerede Microsoft i går en trailer, der viser den næste generation af Xbox familie frem. Den kommende Xbox får masser af kraft, og så kommer den i flere versioner.

På scenen til Game Awards i går, præsenterede Microsoft næste generation af Xbox. Navnet Xbox Series X afløser kodenavnet “Project Scarlett” som Xbox Series X har været kendt under indtil nu.

Annonce:

Videoen viser det nye design, der er meget anderledes i forhold til tidligere modeller. Modellen skal kunne både stå og ligge, og Microsoft Xbox chef Phil Spencer lover at den nye Xbox Series X bliver 4 gange så meget ydelse som de nuværende Xbox modeller. Oven i det skulle de være yderst stille mens de kører. Noget som indtil nu har været et problem for Microsoft.

Microsoft brugte lejligheden til at vise Hellblade 2, som er et nyt spil fra Ninja Theory, der udvikles til Xbox Series X.

 

Xbox Series X kommer med et specielt-designet CPU chipset baseret på AMD Zen 2 og Radeon RDNA arkitektur. Xbox Series X kommer også med en NVMe SSD, som skulle give ualmindeligt hurtige læsetider ved opstart af spil.

 

8K opløsning, naturligvis

Xbox Series X understøtter også 8K opløsning i spil med op til 120 fps, ligesom du får ray tracing og variabel refresh rate. Rygterne går på at det nye grafik chipset kan klare op til 12 teraflops.

Microsoft præsenterede også den nye Xbox controller, der er lavet om til at passe bedre til de fleste, og så får den nye controller også en share knap, som vi kender det fra Playstation. Den nye controller kommer med alle Xbox Series X modeller, men kan også bruges til Windows 10.

Xbox Series X kommer også med Auto Low Latency Mode (ALLM) og Dynamic Latency Input (DLI), så forsinkelse mellem Xbox og skærm bliver minimal. Dette sker via HDMI 2.1.

Xbox Series X forventes at ramme markedet i 2020 inden jul.

Annonce:
Forrige artikelDet nye DRTV univers klar i Waoo’s TV-boks
Næste artikelStreamingtjenesten Filmlounge lukker i dag
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.