Forside * Nyheder

MobilePay passerer 100 milliarder kroner i overførsler i 2019

-

Drevet frem af danskernes stigende brug af MobilePay i butikker og webshops passerer MobilePay i år 100 mia. kr. i overførsler. Omsætningen fra betalte transaktioner er øget med 60%, og antallet af butikker med MobilePay er steget kraftigt til nu 140.000.

For første gang runder MobilePay en trecifret årlig milliardomsætning. Når nytårsklokkerne ringer ind, har danskerne overført omkring 102 mia. kr. gennem den populære app.

Det er især brugen af MobilePay i butikker og webshops, som driver væksten. De betalte transaktioner er i kroner vokset med 60% gennem året. Ved sin fødsel var MobilePay alene en app til private overførsler. I dag er 39% betalte transaktioner. Omkring 140.000 butikker og webshops tilbyder nu danskerne MobilePay. Det er 20.000 flere butikker end ved starten af året.

Annonce:

“MobilePay er i dag et betalingsmiddel, som danskerne benytter i alle betalingssituationer. Løsningen er blevet en central del af Danmarks betalings-infrastruktur. Det forpligter. Vi er optaget af at fastholde brugervenlige løsninger, som samtidig er meget konkurrencedygtige på pris for de erhvervsdrivende,” siger Torben Gamst, direktør for MobilePay Danmark.

Rekordomsætning i november og december

MobilePays samlede betalinger gennem året vil ved udgangen af december have passeret 330 millioner. Det er en vækst på 50 millioner transaktioner sammenlignet med 2018. Målt i penge voksede overførslerne med 18 mia. kr. til rekordbeløbet 102 mia. kr.
November måned med Black Friday som motor satte ny all time high månedsrekord, idet antallet af transaktioner passerede 31 millioner, mens erhvervsomsætningen oversteg 3 mia. kr.

”Trods stigende konkurrence fra internationale løsninger fortsætter den kraftige vækst, fordi danskerne bruger MobilePay mere og mere. I år er mange brugere også begyndt at anvende vores nye indsamlingsløsning, Box. Tidligt i 2020 kommer vi med en ny løsning, som vi ligeledes har store forventninger til,” slutter Torben Gamst.

 

Du kan hente Mobile Pay her

Hvis du er en af de få som endnu ikke har hentet Mobile Pay, kan den hentes ved at bruge nedenstående links.

[appbox googleplay id=”dk.danskebank.mobilepay”]

[appbox appstore id=”mobilepay/id624499138″]

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.