Forside Nyheder

Døv mand sagsøger PornHub for manglende undertekster

-

En døv mand har sagsøgt det populære pornosite PornHub, for ikke at tilbyde undertekster på deres videoer.

En døv mand Yaroslav Suris har sagsøgt PornHub for manglende undertekster på deres videoer. Sitet der har flere mio. videoer tilbyder videoer i alle former for opløsninger og kategorier, men savner undertekster. Det mener Yaroslav Suris gør det sværere at nyde videoerne.

Annonce:

Derfor har Yaroslav Suris sagsøgt sitet for manglende undertekster ud fra den amerikanske ADA lovgivning fra 1990 (Americans with Disabilities Act.). I sagsanlægget nævner Yaroslav Suris flere spændende titler som han gerne ville se, men han kunne ikke forstå handlingen uden undertekster.

Hvor mange penge Yaroslav Suris sagsøger PornHub for er ikke offentliggjort, men det har fået direktøren Corey Price fra PornHub til at svare igen.

“Vi forstår at Yaroslav Suris har sagsøgt PornHub, fordi han påstår at vi ikke har undertekster på vores videoer, men jeg vil gerne sige, at vi rent faktisk har en sektion med undertekster”

 

Annonce:
Forrige artikelMotorola one hyper er nu tilgængelig i Danmark
Næste artikelSå er første TV kanal flyttet ind i dansk Apple TV app
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.