Forside Indhold og distribution Film

Disney+ lokker med lav introduktionspris i Europa

-

Selvom streamingtjenesten Disney+ ikke er dyr, så lokkes med endnu billigere introduktionsrabat.

Disney+ er på vej ud i flere europæiske lande. Streamingtjenesten er allerede i Holland, da det land blev brugt som forsøgsmarked og test af tjenesten, inden den lancerede i hjemlandet USA og andre steder.

Annonce:

Men her i marts måned rykker tjenesten ud i flere europæiske lande med Frankrig, Irland, Italien, Schweiz, Spanien, Storbritanien, Tyskland og Østrig.

Danmark og de øvrige nordiske lande kommer med i næste bølge, som ligger til sommer. Udover Norden er Belgien og Portugal også med dér.

Prisen i Danmark ligger under f.eks. Netflix. Disney+ ventes at koste kr. 59/måned herhjemme. Men nu annoncerer Disney+ at der kommer en introduktionsrabat i Europa også.

Tilbudet lyder: Få Disney+ i et år for €59,99 – direkte omregnet er det omkring 450 kroner.

Vi gætter dog på at et tilsvarende introduktionstilbud bliver 499/år i Danmark, da den forventede månedspris på 59 kr/måned er højere, end hvad eurolandene skal betale. i Eurozonen er prisen for Disney+ €6,99/måned.

Til sammenligning koster et års Netflix kr. 1.188,- med det mellemste standard-abonnement.

Tjenesten Disney+ har eksklusivt indhold fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic plus andet eksklusivt indhold som film, dokumentarer og kortere udsendelser produceret direkte til tjenesten.

 

Annonce:
Forrige artikelHer er Sonys nye 5G-flagskib
Næste artikelNu kan CANVAS audiostand til LG OLED TV bestilles
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.