Forside * Featured

’Friends’-holdet genforenes til HBO Max-premiere

-

Når den nye HBO Max-tjeneste lanceres senere i år bliver det med lidt af et brag.

WarnerMedia har haft den store pengepung fremme, i forhold til premieren på deres kommende streamingtjeneste, HBO Max. De har valgt at åbne tjenesten med hvad der måske er den dyreste genforening af et serie-hold nogensinde.

Annonce:

I sin tid satte serien ’Friends’ rekord for at have de højst betalte hovedrolleindhavere på rollelisten. Så det var naturligvis ikke billigt at få dem til at gå med på en genforening 15 år senere. Men det lykkedes alligevel. Det har WarnerMedia meldt ud i en pressemeddelelse. Ifølge The Hollywood Reporter får hver af seriens seks stjerner tre millioner dollar (ca. 20 mio. kroner) for at medvirke i genforeningen.

Når HBO Max får premiere, bliver det således med et specialafsnit af ’Friends’. Man skal dog ikke forvente en forlængelse af historien i serien eller et afsnit, der viser, hvad Monica, Phoebe, Rachel, Chandler, Ross og Joey laver idag.

HBO Max og Warner Media lægger flere steder i pressemeddelelsen vægt på, at der er tale om en ’unscripted’ specialudgave. I Hollywood-sprog betyder dette, at der er tale om en slags dokumentar. Det bliver en ”fejring” af serien i stedet.

 

Tilbage til studiet

Jennifer Anniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer vender alle tilbage til Warner Bros.-studiet i Burbank, nærmere betegnet filmstudiet Stage 24, hvor de vil genopleve seriens magi.

Det sker naturligvis for at markere, at alle 236 afsnit af serien bliver tilgængelige på HBO Max. ’Friends’ er ikke en HBO-serie, men HBO Max skal netop også være hjemsted for mange af Warner Bros.’ store serier fra tidligere årtier, og ikke bare dem, der oprindeligt blev sendt på HBO.

Det er en af forskellene på de HBO Max og de andre HBO-streamingtjenester. Det er muligvis også argumentet for, at HBO Max kan blive lanceret i norden, selv om HBO Nordic allerede findes der. Der er endnu ikke blevet meldt noget officielt ud om, hvad der skal ske med de to streaming-tjenester i den forbindelse.

Det er dog blevet bekræftet, at HBO Max kommer til Europa. Det blev allerede annonceret sidste år, selv om der stadig er tvivl om selve tidspunktet. Den officielle udmelding er, at HBO Max kommer til USA til maj og derefter åbner i Latinamerika senere på året. Europa skulle så komme ”senere”, hvilket indtil videre har været forstået som 2021.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.