Forside X-files Coronavirus

Coronavirus: Apple, Google, Huawei m.fl. kan rammes af Foxconns produktionsstop

-
Fabriksarbejder i Jiangxi-provinsen, Kina. Arkivfoto: Shutterstock.com

Foxconn genoptager ikke produktionen i Shenzhen, Kina, på mandag. Det kan få betydning for Apple, Google, Amazon, Huawei m.fl.

Hon Hai Precision Industry Co., i det daglige brandet som Foxconn, producerer elektronikprodukter for techgiganter som Apple, Amazon, Google og Huawei oma.

Nu må Foxconn se fabrikationen i Schenzhen, Kina, forblive lukket ned. Det skriver Nikkei, Bloomberg m.fl.

Annonce:

Det var ellers planen at starte produktionen op igen her på mandag, efter fejringen af det kinesiske nytår. Men Foxconn har meddelt sine ansatte at de ikke skal møde ind.

Det er de kinesiske myndigheder der har bedt Foxconn holde fabrikkerne lukket grunden frygten for yderligere spredning af coronavirus.

Foxconn er den største iPhone-fabrikant, ligesom de producerer for en række andre tech-virksomheder som Google, Microsoft, Amazon, Huawei, Sony, HP, Dell m.fl.

At Foxconn tvinges til at holde kinesiske fabrikker lukkede kan derfor give problemer for elektronikproducenterne, der kan opleve forsinkelser i produktionen, og dermed i sidste ende færre produkter på hylderne.

At de kinesiske myndigheder tager coronavirus meget seriøst viser et notat som Nikkei har set, der understreger at såfremt nogen måtte være fristet til at gå mod myndighedernes påbud, så går straframmen til dødsstraf.

 

Andre nyheder om elektronikverdenens påvirkning af covid-19 virus (corona)

 

Annonce:
Forrige artikelEricsson trækker sig fra MWC grundet coronavirus
Næste artikelNy video og spionfotos viser Samsungs kommende klaptelefon
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.