Forside Nyheder

Telmore Play henter tidligere og nye tjenester ind

-

Telmore Play henter tidligere tjenester tilbage i folden og tilføjer nye.

Da Telmore i maj sidste år kunne annoncere et samarbejde med Viaplay, der betød det samtidig et farvel til tjenesterne C More, Min Bio og Flipp.

Annonce:

Men fra i dag er det igen muligt at vælge de tjenester til ovenpå mobilabonnementet.

“Flere end 200.000 Telmore Play-kunder får nu bedre mulighed for at designe den underholdningspakke, der passer til deres behov. Hvad enten det er streaming, børneindhold eller magasiner, som nemt kan tages med på farten i Danmark eller i udlandet”, fortæller Henrik Lehman, direktør i Telmore.

Udover de tilbagevendte C More, Min Bio og Flipp så får Telmore-kunderne også adgang til Pling og Wype.

Pling er ugeblade og magasiner fra Aller mm. med titler som BILLED-BLADET, SE og HØR, femina, Rolling Stone, Wired, Forbes og TIME, mens Wype er magasiner fra Bonnier med titler som Illustreret Videnskab, Bil Magasinet, iForm og BO BEDRE.

Den nye familie af tjenester tilbyder det bedste film- og magasinindhold fra ind- og udland, og giver de indholdshungrende kunder nye muligheder for at skræddersy en underholdningspakke sammen deres mobilabonnement.

 

Pris og tilgængelighed

  • Telmore Play-kunder kan vælge mellem tjenesterne C More, Min Bio, Flipp, Pling eller Wype for kun 49 kr./md pr service.
  • Telmore Play-kunder kan også få adgang til alle 5 tjenester samlet for kun 129 kr./md.

 

Om de fem nye tjenester på Telmore Play

C More: Med C More kan kunderne se film og serier, når de vil. C More har eksklusive aftaler med de fleste førende filmselskaber i Hollywood. Derfor ser kunderne de store biograffilm først hos C More. Hvert år er der premiere på over 300 nye internationale og danske film. Hos C More kan kunderne også se gamle klassikere, komedier, drama, gyserfilm, krimi og meget mere.

Flipp: Med Flipp kan kunderne læse Euroman, Eurowoman, ALT for damerne, Anders And og Her & Nu og mange flere magasiner. Det giver fri adgang til mere end 40 magasiner via Egmonts magasin-app.

Min Bio: Min Bio er en streamingtjeneste for børn og barnlige sjæle med ubegrænset adgang til hundredvis af tegnefilm og serier – alle med dansk tale. Der er søde og sjove film for børn i alle aldre. Kunderne kan se Min Bio på mobil, tablet, computer og smart-tv.

Pling: Pling giver kunderne ubegrænset adgang til alle dine favoritmagasiner- og ugeblade samlet på ét sted. Kunderne får over 30 af Danmarks bedste magasiner; blandt andet BILLED-BLADET, SE og HØR, femina, SØNDAG, Familie Journal, Mad & Bolig, SPIS BEDRE og ELLE. Kunderne finder også mere end 100 internationale magasiner, så som The New Yorker, Rolling Stone, Hello! Magazine, Wired, Forbes, TIME og GQ.

Wype: Wype tilbyder noget for enhver smag. Om kunderne er til livsstilsmagasiner, ”gør-det-selv”-magasiner, historie, bolig eller sport er underordnet, for i Wype findes det hele. Der er bl.a. adgang til Illustreret Videnskab, Bil Magasinet, iForm, BO BEDRE og Woman.

 

Annonce:
Forrige artikelElon Musk – nu som musik-stjerne
Næste artikelDisney giver os endelig et glimt af de nye Marvel-serier
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.