Forside Produkter Mobil

OnePlus 8 Pro ser ud til endelig at få trådløs opladning og vandtæthed

-
Foto: @OnLeaks/OnePlus

Smartphone-modellerne fra OnePlus har altid været lidt anderledes end alle de andre.

Til at starte med var firmaet primært fokuseret på at give brugerne den samme hardware som konkurrenterne, med en basal Android-version til en langt billigere pris. Nu om dage er OnePlus mere som en almindelig smartphone-producent, men det gælder stadig, at du som regel får rigtig meget for en konkurrencedygtig pris med firmaets smartphones.

Nu er OnePlus 8 Pro på vej, og det ser ud som om, firmaet kommer til at fortsætte sit ridt ind mod midten af mainstreamen i forhold til funktionalitet og specifikationer. Der har allerede været lækket en del informationer og billeder om OnePlus 8 Pro, men det har skortet på detaljerne.

Annonce:

Men netop detaljerne ser nu ud til at være blevet afsløret i form af en lækket specifikations-liste. Som altid med lækager skal man tage informationerne med et gran salt, men hvis listen holder vand, ser det ud til at OnePlus 8 Pro også kommer til at kunne holde vand…ude. Ahem.

 

 

Tidligere har OnePlus gjort det meget klart, at de har holdt kostprisen på deres smartphones nede ved ikke at betale for en IP-certificering. Men ifølge de lækkede specifikationer, der kommer fra den veletablerede lækage-formidler Ishan Agarwal, er OnePlus nu også sprunget på IP-certificeringsvognen.

 

Stort batteri kan oplades trådløst og hurtigt

Helt præcis kommer OnePlus 8 Pro angiveligt til at have en IP68-certificering. Det betyder, at telefonen er støv-resistent og kan overleve at befinde sig på 1,5 meter dybt vand i en halv time. Et hurtigt dyk i et fyldt badekar er altså ikke noget problem, ligesom en overraskende regnskylle heller ikke er det.

Det er dog ikke det eneste punkt, hvor OnePlus nu gør som alle de andre. Det ser nemlig ud som om, OnePlus 8 Pro langt om længe kommer til at understøtte trådløs opladning. Den ser ud til at kunne lade lige så hurtigt op trådløst som med et kabel – hvilket var en betingelse, OnePlus’ CEO Pete Lau havde sat for at han ville acceptere trådløs opladning. Den understøtter også reverse wireless charging.

Hvordan det virker i praksis, vil tiden vise. Batteriet ombord i OnePlus 8 har ifølge den lækkede liste en ikke uanselig størrelse, nemlig 4.510 mAh. Kameraet bagpå er et firdobbelt kamera med to 48 megapixels sensorer iblandt linserne. En af disse vil formentlig erstatte enten ultravidvinkel-kameraet eller telephoto-kameraet, der er at finde i OnePlus 7T, for det fjerde kamera er nu en dybdesensor.

Ud over disse specifikationer ser listen ud til at bekræfte, hvad vi allerede har hørt: OnePlus 8 bliver en 5G-smartphone baseret på Snapdragon 865 med mulighed for 120Hz refresh rate på skærmen. Den kommer til at have den hurtige LPDDR5 RAM-type ombord, med mulighed for op til 12GB af slagsen.

Ud over ovennævnte liste er der også netop kommet, hvad der tilsyneladende er officielle PR-renders fra @OnLeaks og iGeeksBlog, der viser OnePlus 8 Pro i en pæn grøn farve, der skulle hedde ’Seafoam Green’. Der kommer også en billigere version med mindre skærm, der bare hedder OnePlus 8, men denne har hverken IP-certificering eller trådløs opladning.

 

Foto: @OnLeaks/iGeeksBlog/OnePlus

 

Annonce:
Forrige artikelOfficielt – Her er Huawei P40’s tre… øh to modeller
Næste artikelSamsung Galaxy S10 og Note 10 får nye kamerafunktioner, se dem her
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.