Forside * Featured

Russo-brødrene skal lave Netflix’ dyreste film nogensinde

-
Brødrene Russo ved Comic-Con i 2019 (Foto: Gage Skidmore)

Brødrene Joe og Anthony Russo, der bl.a. stod bag ’Avengers: Infinity War’ er blevet hyret af Netflix til at skabe en ny film-serie i den dyre ende.

Forleden kunne vi rapportere om Netflix’ planer om at udvide sit eksklusive indholdskatalog endnu mere i 2021, end de gjorde i år, til trods for den øgede konkurrence, der er kommet i de seneste måneder, inklusive nye streamingtjenester som Apple TV+, Disney+ og HBO Max.

Selvtilliden hos Netflix skyldes ikke mindst, at tjenesten trods fremmødet af nye rivaler vokser hurtigere lige nu, end de gjorde i samme periode sidste år. Efter eget udsagn har Netflix fået hjælp af Corona-krisen, hvad dette angår.

Annonce:

Da nyheden kom på banen før weekenden, vidste vi ikke ret meget om Netflix’ indholdsplaner i de kommende år, men nu ved vi lidt mere. Den øgede selvtillid får nu Netflix til at kaste sig ud i deres dyreste filmproduktion nogensinde – med rutinerede kræfter ved roret.

Brødrene Joe og Anthony Russo har stået bag nogle af de dyreste, men også mest indbringende film i nyere tid, herunder den film, der p.t. er nummer ét, når det gælder indtægter: ’Avengers: Endgame’ (med mindre, man tænker inflation ind i beregningerne, for så er det nemlig stadig ’Borte Med Blæsten’, der er højest på listen, fulgt af James Cameron-filmene ’Avatar’ og ’Titanic’).

Budget på 200 mio. dollar

Russo-brødrene var dog også for nylig involveret i en af Netflix’ største filmsucceer, ’Extraction’, der blev set i 99 millioner hjem verden over på de første fire uger efter dens premiere. Det er derfor intet under, at Netflix tør lade brødrene give sig i kast med en film, hvis budget rangerer blandt de største Hollywood-produktioner, og altså er det største hidtil for en Netflix-film.

Det kommer til at koste hele 200 millioner dollar (1,3 milliarder kroner) at lave filmen ’The Grey Man’, der ifølge Deadline har Ryan Gosling og Chris Evans i hovedrollerne som to duellerende snigmordere. Den er baseret på en bogserie af Mark Greaney. Der skulle efter sigende være tale om et actionbrag på niveau med en Bond-film.

Deadlines kilder mener endda, at der kan være tale om en serie af film, der kan give Netflix en film-franchise på linje med f.eks. James Bond, og som kan køre langt ind i fremtiden. Ryan Gosling har angiveligt sagt ja til at vende tilbage i fremtidige film i serien, hvis den første bliver en succes.

Netflix har gang på gang bevist, at det rette indhold kan tiltrække et voksende antal abonnenter, der er villige til at lægge penge i kassen hver eneste måned. At det er det eksklusive indhold, der er tjenestens styrke, er også netop blevet understreget af, at Netflix’ tidligere indholdschef Ted Sarandos netop har fået nyt job som co-CEO. Han skal altså lede firmaet på lige fod med stifteren Reed Hastings.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.