Forside Produkter Mobil

Samsung klar med en KPop BTS Edition af Galaxy S20+

-

Nogle gange virker en nyhed så underlig at man tror det er en aprilsnar, men i det her tilfælde er det et faktum at Samsung er klar med en BTS edition af Galaxy S20+.

“I samarbejde med den globale popsensation BTS er Samsung i Danmark glade for at kunne meddele, at BTS Edition, et sæt bestående af en limited edition af Galaxy S20+ 5G og Galaxy Buds+, kommer til det nordiske marked. Produkterne kommer i BTS’ karakteristiske lilla farve og er dekoreret med både bandets logo og lilla stjerner. I alt vil der være 100 eksemplarer af BTS edition til salg på det nordiske marked via Samsungs webshop”, fortæller Samsung Danmark i en pressemeddelse.

Annonce:

Den nye telefon har BTS-inspirerede temaer og community-platformen Weverse forudinstalleret. I boksen er der klistermærker, så det er muligt at dekorere telefonen på en endnu mere personlig måde. Der medfølger også unikke idolbilleder af bandmedlemmerne. Telefonen har den samme kamerakvalitet, som Galaxy 20+-brugere er vant til og tilbyder nye måder for fans at dele indhold og interagere med bandet og hinanden.

Med Galaxy Buds+ BTS Edition kommer fansene tættere på bandet og musikken, ikke kun gennem designet, men også på grund af lyden i topkvalitet. Takket være lyd fra AKG og dynamiske tovejshøjttalere har Galaxy Buds+ en nuanceret lyd, der giver fansene mulighed for at opleve BTS’ musik i topkvalitet.

“I starten var det ikke relevant at lancere BTS Edition på det nordiske marked. Det har dog vist sig, at BTS også har en meget stor fanskare i de nordiske lande, og at mange forbrugere har hørt om denne limited edition og været ivrige efter at købe. Det er derfor lykkedes os at skaffe et antal enheder til vores marked, hvilket er alletiders. Men man skal sandsynligvis være hurtig, hvis man vil have fingrene i et eksemplar”, siger Claus Holm, Director IM og Country Manager i Danmark.

Pris og levering

Galaxy S20+ 5G BTS Edition og Galaxy Buds+ BTS Edition har salgsstart på det nordiske marked den 9. juli 2020 via Samsung.com. Cirkapris for et sæt er 9.299 DKK. I alt vil der være 100 sæt til det nordiske marked. Så er du kæmpe BTS fan, kan du nu bruge en stor håndfuld penge på at vise hvor stor fan du er.

Annonce:
Forrige artikelOnePlus 8 Pro bedste smarthone i 2020
Næste artikelKendelse i landsretten om La Liga streaming-links – genmæle
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.