Forside Nyheder

TV 2 Play er nu i Bland Selv hos YouSee

-

YouSee-kunder kan nu også vælge streamingtjenesten TV 2 PLAY i Bland Selv

Det var lovet på vej tidligere, men corona udskød planerne. Men fra i dag er streamingtjenesten TV 2 Play også en del af Bland Selv-universet hos landets største tv-distributør.

Annonce:

“Vores rolle er at samle det indhold, som vores kunder efterspørger, og gøre det så let tilgængeligt som muligt. Derfor er jeg begejstret for, at vi nu kan tilbyde en af danskernes mest foretrukne streamingtjenester i Bland Selv. Med TV 2 PLAY får vores kunder adgang til alle TV 2’s live-kanaler samt det store streamingkatalog, hvor de bl.a. får adgang til alle sæsoner af populære serier som Rita, Badehotellet og Klovn”, fortæller Jacob Mortensen, direktør for YouSee, i en udmelding og fortsætter:

“Vi har i mange år haft et godt samarbejde med TV 2 og er glade for, at vi i fællesskab kan give vores tv-kunder både større valgfrihed og endnu mere dansk indhold”.

Hos TV 2 er der også glæde over den nye distribution.

“TV 2 ser store perspektiver i, at vi nu kan lancere TV 2 PLAY i YouSee’s Bland Selv. For mange danskere giver det rigtig god mening, at man kan tilgå TV 2 PLAY som integreret del af sit tv-abonnement, og med YouSee’s størrelse og professionalisme har vi også forventninger om, at mange flere husstande gennem YouSee fremover vil få glæde af TV 2 PLAY. Med dette partnerskab får vi samlet TV 2s kanaler, al streaming-funktionalitet i TV 2 PLAY og et aktivt tilvalg hos kunderne på en elegant måde”, lyder det fra Stig Møller Christensen, direktør for betalings-tv i TV 2.

Det er den store TV 2 PLAY-pakke (Favorit + Sport) uden reklamer, der bliver en del af Bland Selv-universet hos YouSee.

Når YouSee-kunderne vælger TV 2 PLAY i Bland Selv, får de automatisk adgang til alle TV 2-kanaler og en udvalgt del af streamingindholdet på YouSee’s platform, herunder serier som Rita, Badehotellet, Klovn og DNA. Derudover får de også fuld adgang til alt TV 2 PLAYs indhold via TV 2 PLAY-app og web.

 

Pris

TV 2 Play streamingtjeneste, inklusiv alle TV 2-kanalerne på tv-distribution, koster 10 point i Bland Selv

 

Annonce:
Forrige artikelForskere undres: Nye uforklarlige signaler fra rummet
Næste artikelPS4-spil ny topscorer: Anmeldelse af The Last of Us 2
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.