Forside Nyheder

Nest Audio – Ny smart-højttaler fra Google med multi-rum og stereo-par

-

Google er klar med afløseren til den klassiske Google Home højttaler fra 2016, der nu får en lækker afløser, som både får mulighed for multi-rum og stereo-par med en anden tilsvarende Google højttaler.

Google er klar med en ny smart-højttaler, der skal afløse den populære Google Home højttaler fra 2016. Den nye model har både bedre lyd og et meget pænere og tidssvarende design, og så kommer den med flere features som den forrige ikke havde.

Den nye højttaler der hedder Nest Audio har bl.a. fået meget bedre lyd og endnu højere lydsstyrke. Erfaringer viser nemlig, at folk først og fremmest bruger Google Home til at lytte til musik – selvom den kan meget andet. Derfor har det primære fokus været lydkvaliteten. Nest Audio kan spille 75 procent højere end forgængeren og dens bas er 50 procent stærkere. Alene fintuningen af lyden har taget mange hundrede timer.

Annonce:

 

“De fleste mennesker har tilbragt virkelig mange timer indenfor husets fire vægge i år – og naturligt nok hørt en hel masse musik undervejs. Derfor er det nødvendigt med god lyd i rummet. Med Nest Audio har vi forsøgt at kombinere et flot design med solid hardware, som giver bedre lyd i ørerne,” siger Google Danmarks kommunikationschef, Jesper Vangkilde i en pressemeddelse til recordere.dk.

 

Kan også danne stereo-par

Hvis man ønsker at udvide lydoplevelsen hjemmet, er Nest Audio let at koble op på eksisterende smart speakere i hjemmet. På den måde kan den give stereolyd eller agere centerhøjttaler for andre Google smart speakere. Nest Audio kan selv justere lydbillede og lydniveau; Eksempelvis skruer speakeren automatisk op for lyden, hvis der opstår baggrundsstøj.

 

Klar til flere streamingtjenester, men ikke Apple Music og Tidal

Nest Audio giver adgang til musiktjenester som YouTube Music, Spotify og Deezer, der kan styres via stemme-kommandoer. Samtidig kan man bede Google Assistent om at foreslå musik, når man bruger YouTube Music eller Spotify Premium. I Nest Audio har Google også tilføjet en ekstra mikrofon, der gør det endnu lettere for Google Assistent at høre kommandoerne.

Desværre er der ikke understøttelse for Apple Music og Tidal endnu, men recordere.dk har talt med Googles europæiske marketingchef, der siger at man håber at andre tjenester ønsker at få adgang til deres åbne økosystem.

 

Pris og levering

Den nye Nest Audio kan forudbestilles i Google Store og i forskellige webshops fra i dag, inden den kommer på hylderne i fysiske butikker 15. oktober. Vejledende udsalgspris er 799 DKK. Nest Audio fås i to farver, Chalk og Charcoal.

 

Annonce:
Forrige artikelHigh-end i babystørrelse fra FYNE
Næste artikelØv: Danmark snydes for den ny Chromecast
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.