Forside * Featured

Sonos laver samarbejde med Disney+ om The Mandalorian sæson 2.

-

Sonos har annonceret et samarbejde med Disney+ om 6 måneders gratis abonnement hvis man køber en Sonos Arc. Desværre er Danmark ikke med i den kampagne.

I forbindelse med premieren af 2. sæson af The mandalorian på Disney+, har Sonos annonceret en kampagne, der giver nye købere af deres Arc soundbar med Dolby Atmos 6 måneders gratis Disney+. Desværre er Danmark ikke med i den kampagne, og vi må nøjes med at kigge over mod Sverige, der er med i kampagnen.

Annonce:

Til gengæld kan vi så være med i en anden del af kampagnen der omhandler en Sonos radiostation med lyddesigneren bag The Mandalorian. Det er svenske Ludwig Göransson, som står bag lyden på The Mandalorian, introducerer sit eget show på Sonos Radio med hundrevis af de sange, der har inspireret ham, samt eksklusiv adgang til seriens soundtrack.

 

Seriens soundtrack vil også få premiere på radioshowet, der er døbt Things That Stuck, og Ludwig Göransson vil levere et eksklusivt kommentarspor til serien med behind-the-scenes informationer til seriens fans.

Sonos har lavet følgende reklamevideo for at lokke kunder i butikken:

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.