Forside Baggrund

Bredbåndskrig: YouSee reducerer i abonnementerne og sænker prisen

-

YouSee går nu mere aktivt ind i kampen om bredbåndskunderne på kabel-tv. Vil fremover kun sælge to abonnementer: 1.000 Mbit og 200 Mbit.

Nye kunder vil fremover kun møde to produkter på hylden hos YouSee, når det handler om bredbånd via kabel-tv (coax).

Annonce:

Det ene er et 200 Mbit og det andet et 1.000 Mbit.

Landets største bredbåndsudbyder vil med en mere agressiv prisstrategi og færre produkter vinde tabt terræn tilbage, efter et 2020 der blev et hårdt år. Det skriver Berlingske.

De nye priser der slår igennem fra tirsdag morgen er:

  • 1.000/100 Mbit for kr. 299/måned
  • 200/20 Mbit for kr. 249/måned

Tidligere pris for 1.000 Mbit er kr. 399/måned mens 200 Mbit kostede kr. 309/måned.

Ændringerne kommer ovenpå et løft i hastighed for eksisterende bredbåndskunder hos YouSee dette efterår, hvor hastighederne blev omtrent fordoblet.

“Der er tale om det største hastighedsløft, som nogensinde er lavet for internetkunder i Danmark. Alle får som minimum fordoblet deres internethastighed, nogle vil opleve helt op til en tidobling. Vores bedste gæt er, at den gennemsnitlige hastighed i Danmark i alle tilfælde stiger med 24 procent og kan stige med helt op til 45 procent, hvis alle tager imod det”, fortæller Jacob Mortensen, direktør for YouSee, til avisen.

Tvivlen skyldes at 5% af kunderne endnu mangler at få deres hastighed opgraderet fordi der i deres tilfælde skal skiftes udstyr og måske skal der en tekniker forbi.

“Men det er det største løft på internethastigheden i Danmark på så isoleret en tidsperiode, og vi er nu igennem omkring 95 procent af vores kunder”, slutter Jacob Mortensen.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.