Forside * Nyheder

Samsungs næste trådløse øretelefoner hedder Galaxy Buds Pro

-
De nye Buds Pro skulle efter sigende have samme design som de nuværende Buds+ (Foto: Samsung)

Den sydkoreanske gigant kan muligvis droppe ”plus” på sine Galaxy Buds og erstatte det med ”Pro”.

Da Samsung lancerede Galaxy Buds sammen med Galaxy S10 i 2019 skete det nærmest som en sidebemærkning. Men det viste sig, at Samsung faktisk havde lavet et af de bedre alternativer til markedslederen, Apples AirPods.

Buds lød godt til prisen og var ikke mindst langt mere diskrete at have i ørerne end AirPod’erne med deres mærkelige plastikstang. Og så var de rigtige in-ear-øretelefoner, der jo foretrækkes af de fleste lydentusiaster på grund af isolationen og fordi de kommer tættere på trommehinden og dermed kan levere et større, hørbart frekvensspektrum.

Annonce:

Det bedste ved Buds var imidlertid prisen, der lå i den lave ende af markedet. Derfor var der også en del begejstring, da Buds+ dukkede op i februar i år, med en endnu bedre lydkvalitet og hele 12 timers afspilning på en opladning. I sensommeren kom så Buds Live, der ud over et unikt design tilgodeså den del af befolkningen, der ikke bryder sig om at stikke noget helt ind i øret.

Og så skulle man jo tro at den hellige grav var velforvaret, og at Samsung til næste år ville sende Buds+ 2 på markedet som en opdateret version af succes-øretelefonerne. Men det langt fra sikkert at det bliver tilfældet. Der kommer i hvert fald nogle nye Buds, der ikke hedder noget med ”+”.

Erstatning eller luksusversion?

Rygter om at Buds kommer til at skifte navn eller at der kommer en ny version af Buds har kørt i nogen tid, men nu har vi fået en bekræftelse af en art. Samsung har nemlig netop registreret nogle nye øretelefoner hos de amerikanske telemyndigheder, FCC, som de jo skal, fordi de er trådløse og derfor har radiosendere i dem.

Registreringen indeholder et sydkoreansk dokument, der viser navnet på de nye Buds. De kommer til at hedde Buds Pro. Vi kan naturligvis ikke vide, om det kun er i Sydkorea, de får dette navn, men det ville være besynderligt, om ikke Samsung ville have rettet dette på dokumenter til brug i vesten.

Vi kan heller ikke vide, om Samsung har planer om at lave en luksusversion af Buds med efternavnet Pro. Det mener den normalt velinformerede blog SamMobile ikke er tilfældet. De peger i stedet på, at det er den nye version af Buds+, der kommer til at hedde Buds Pro. De skriver også, at selve øretelefonerne kommer til at forblive i det nuværende design, selv med eventuelle hardwareopdateringer.

Vi ved dog at selve æsken kommer til at ændre form og bliver mere firkantet, sådan som vi kender det fra Buds Live. Det kan man nemlig se af dokumentet i FCC-registreringen. Man kunne også snildt forestille sig, at Pro-navnet blot betyder, at Buds Pro er Buds+ med aktiv støjreduktion og måske lidt ekstra guf som aptX-understøttelse – hvilket Samsung stadig ikke har på nogle af deres øretelefoner.

Ifølge flere medier vil Buds Pro blive præsenteret sidst i februar sammen med Samsungs nye flagskibssmartphone, Galaxy S21

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.