Forside * Featured

Denon klar med soundbar med 3D-Lyd, Dolby Atmos og DTS:X

-

Den nye og kompakte Denon Home Sound Bar 550 understøtter Dolby Atmos DTS:X og HEOS, så du kan skabe hjemmebiografoplevelser med 3D-lyd

Denon lancerer i dag den nye Denon Home Sound Bar 550, en kompakt, men kraftfuld soundbar, som giver rigtig god TV-lyd og fungerer sammen med resten af Denon Home-familien af kvalitetshøjttalere.

Annonce:

 

Den nye soundbar byder på Dolby Atmos og DTS:X 3D surroundsound via seks højttalerenheder, hvilket gør tv, film og musik til en magisk og stor oplevelse. Ud over at fungere som soundbar til familiens TV er det også muligt at afspille musik i HiRes-kvalitet (192KHz) via tilhørende streamingtjenester eller egne musikbiblioteker med den indbyggede HEOS-funktion. HiFi-entusiaster, som allerede har investeret i HEOS-økosystemet, herunder Denon Home 150, 250 og 350, kan tilføje den nye soundbar som endnu en trådløs zone uden at trække et eneste kabel.

Perfekt til hjemmebiografen – lige så god til HiFi

Sound Bar 550 kan bruges som en enkeltstående soundbar eller som en del af et større 5.1 surroundsound setup sammen med andre Denon Home-højttalere. For den perfekte biografoplevelse kan man yderligere tilføje Denons DSW-1H trådløse subwoofer og virkelig mærke den teatralske musik eller eksplosioner.

 

Derudover er Denon Home Sound Bar 550 udviklet og produceret til at give dig markedets bedste lydkvalitet, og med avanceret akustisk hardware, særligt tunet digital processering samt drivere i højeste kvalitet, er soundbaren det bedste, du kan vælge til dit TV-setup. Den nye soundbar har et yderst kompakt og stilrent design, men understøtter stadig både Dolby Atmos og DTS:X, så du kan få den bedste, mest livagtige og filmiske lydoplevelse.

Pris og levering

Den nye Denon Home Sound Bar 550 vil være tilgængelig fra medio februar 2021 til en vejledende pris på 4.799 kr.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.