Forside Produkter Multirum

Nye læk: Med Roam kommer der Bluetooth til Sonos musiksystem

-
Sonos Roam. Foto via The Verge

Der er lækket flere oplysninger om den kommende Sonos Roam, og den kan opfylde flere roller i et Sonos musiksystem.

Sonos er på vej med en lille ny, som forleden dag lækkede med de første billeder og oplysninger, men nu er der kommet flere detaljer om Sonos Roam. De er lækket via magasinet The Verge, der også breakede de første oplysninger.

I følge deres nye oplysninger der vil Sonos Roam kunne mere, end blot at være en bærbar højttaler der kan bruges sammen med Sonos eller via Bluetooth på farten.

Annonce:

Hvor man på storebror Sonos Move skal vælge om højttaleren er tilsluttet et Sonos musiksystem via WiFi, eller har åbnet for Bluetooth til brug solo uden et Sonos musiksystem.

Her bliver Roam anderledes. I følge oplysningerne som The Verge er kommet i besiddelse af, der har Roam åbent for WiFi og Bluetooth samtidig, og Sonos åbner for at der kan streames lyd fra Bluetooth og ind i Sonos musiksystem.

Så nu kommer der et alternativ til Airplay 2, når der er brug for at afspille lyd fra f.eks. en smartphone eller tablet på Sonos.

Sonos Roam kommer også med automatisk Trueplay, hvor indbyggede mikrofoner kalibrerer lydgengivelsen efter omgivelser og placering.

En anden nyhed bliver funktionen ‘Sound Swap’. Når den aktiveres så flyttes lyden fra Roam og over på en Sonos højttaler i nærheden. På den måde kan man komme ind udefra, og sende musikken videre til en større højttaler. Man aktiverer Sound Swap ved at holde Play/Pause knappen nede i nogle sekunder på Roam.

De første rygter sagde at Roam er vandtæt. Nu er der kommet flere detaljer, højttaleren skulle være IP67 certificeret, hvilket betyder støvtæt og vandtæt ned til en meters dybde i 30 minutter.

Til gengæld vil Roam ikke kunne bruges i et Sonos Home Theater setup. Dvs. de kan ikke være baghøjttalere til Sonos soundbars, Arc eller Beam.

En anden ting der er lækket er et billede af den trådløse oplader til Sonos Roam. Det er ekstra tilbehør som ventes at koste mellem 4-500 kr.

Se også: Sonos nye højttaler er lækket: Her er Roam

 

Sonos Roam trådløs oplader. Foto via The Verge

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.