Forside Nyheder

TCL lancerer nye MiniLED TV i Norden

-

MiniLED er en anden bagbelysning til LCD TV bestående af en masse små lysdioder.

TCL Electronics introducerer nu sit nye MiniLED TV på det nordiske marked. Det er et 4K QLED TV (LCD TV med Quantum Dot) med MiniLED bagbelysning og Android TV ombord.

Annonce:

TCL C825 hedder den nye model, der kommer til landet i 55″ og 65″.

“Vi er utroligt forventningsfulde forud for lanceringen af vores næste Mini LED model til vores nordiske forbrugere. Ud over QLED, 4K og store skærme er Mini LED en af de mest efterspurgte funktioner, som kunderne beder om lige nu”, fortæller Johan Huss, landechef TCL Nordics, og fortsætter:

“Da vi var først ude med Mini LED allerede i 2019, føles dette som et meget vigtigt skridt for os at bygge videre på den fremadrettede position, vi har. Og som altid – til en rimelig pris!”

 

Dybere sort

Direkte bagbelysning i zoner – local dimming – har i flere år været kendt som en teknologi der forbedrer sortgengivelsen på LCD TV. Dette tager MiniLED skridtet videre.

Med direkte bagbelysning med bittesmå dioder, som MiniLED, der kan der være mange flere zoner som bagbelysningen styres i. Det reducerer også ‘blooming’ som er en “sky” der ses udenom lyse objekter på skærme med direkte bagbelysning. Ved at have flere zoner, kan lyset fordeles mere præcist bag skærmen.

TCL skriver ikke hvor mange zoner deres MiniLED er opdelt i, kun at det er ‘flere hundrede’.

C825 kommer med TCLs ‘Game master pro’. HDMI 2.1 muliggør gaming i 4K med 120 billeder i sekundet og VRR (Variable Refresh Rate).

Lyden leveres af en 2.1 højttalerkonfiguration som Onkyo er med i. Dette med fremadvendte højttalere til stereo og en subwoofer bag på TV’et. Der understøttes dekodning af Dolby Atmos.

Designet på TV’et er med en ultratynd metalramme.

 

Pris og tilgængelighed

TCL C825 QLED med MiniLED lanceres til:

  • 55″ kr. 10.990,-
  • 65″ kr. 14.990,-

De nye TV lander i butikkerne i juni måned.

 

Specifikationer kort

TCL C825

Mini LED
Quantum Dot-teknik
4K HDR Premium
HDR Dolby Vision & Dolby Atmos
HDMI 2.1
100 Hz display
Motion Clarity Pro
Onkyo sound
Stemmekontrolstyring via far field
Seneste operativsystem til Android med indbygget Google Home og Google Assistant
Ultratyndt fuldskærmsdesign i ægte metal
Central fod

 

Annonce:
Forrige artikelMedie: Apple udvikler smartskærm og Apple TV med højttaler
Næste artikelApple viser forårsnyheder frem d. 20/4
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.