Forside * Nyheder

Netatmos videodørklokke understøtter nu både Google Assistent, Alexa og Siri

-

Netatmo er klar med en opdatering af softwaren til deres smarte videodørklokke, så der nu er understøttelse af stemmeassistenterne Google Assistent og Amazon Alexa.

Netatmos smarte dørklokke har siden lanceringen understøttet Apple HomeKit, men fremover får brugerne nu også muligheden for at benytte stemmeassistenterne Amazon Alexa og Google Assistent. Understøttelsen bliver mulig via en softwareopdatering, der vil blive rullet ud til alle Netatmos smarte videodørklokker gratis og automatisk.

Annonce:

Med Netatmos smarte videodørklokke kan brugeren se, hvem der står uden for døren og reagere – uanset hvor man befinder sig. Brugeren modtager en notifikation på sin smartphone, når nogen ringer på, og kan gennem den indbyggede mikrofon tale med gæsten. Dørklokken er også med til at sikre hjemmet, da den straks advarer brugeren, hvis den registrerer mistænkelig aktivitet ved hoveddøren.

LÆS OGSÅ: MINI-TEST: Netatmo Smart Video Doorbell dørklokke med Apple HomeKit

 

Amazon Alexa understøtter endnu ikke dansk, så det er nok mere Google Assistant og Apple Siri, der er de spændende smarte tjenester at bruge.

Brugerne kan nu oprette forbindelse mellem deres smarte videodørklokke og Google Assistent, så de hurtigt får besked gennem smarthøjtaleren (Google Nest Hub, Google Nest Mini osv.), når nogen ringer på døren.

 

Pris og tilgængelighed

Netatmo Smart Video-Dørklokke sælges til en vejledende udsalgspris på 2.499,99 kr.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.