Forside * Featured

Ny Sonos One SL er blevet grønnere og kræver S2

-

Sonos klar med en opdatering til entry-modellen One SL

Sonos har i al stilhed opdateret One SL-modellen og gjort den mere grøn.

Annonce:

One SL er Sonos entry-model. En lillebror til Sonos One, men altså nu med en nyere hardware ombord. Det skriver The Verge.

Den primære ændring på den nye One SL er at senderen til trådløs netværk er blevet mere effektiv, og det optimerer energiforbruget. Sonos nævner dog ikke noget om hvad det betyder i procent besparelse ved gennemsnitlig brug.

“Vi søger konstant muligheder for at gøre vores produkter mere effektive og bæredygtige. I dette tilfælde har vi foretaget opdateringer til One SL, der reducerer spild, forbedrer genanvendelighed og leverer effektivitet i strømforbruget”, fortæller Sonos til The Verge.

 

 

Bunden på højttaleren er også redesignet og indpakningen gjort mere genanvendelig.

Der er ingen nye funktioner, men på et område er der forskel: Den nye Sonos One SL virker kun med 2. generation Sonos, det der kaldes Sonos S2. Den ny højttaler vil ikke virke med det tidligere Sonos S1.

“Den væsentligste ændring er en ny, mere effektiv trådløs radio. Derudover har vi redesignet basen på højttaleren for at fjerne ekstra plast og klistermærker samt opfriske emballagen til det nye mere bæredygtige design introduceret med Roam. Disse ændringer leverer ikke nye funktioner eller funktionalitet, så det bliver ikke mærket og solgt som et nyt produkt, men det er kun kompatibelt med S2”, slutter Sonos overfor The Verge.

 

Tilgængelighed

Den ny Sonos One SL sælges allerede via Sonos egen webshop. Tilgængelighed i andre butikker er ukendt.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.