Forside * Featured

Det nye Star Wars-hotel i Florida er kun for rige fans

-

Hvis hele familien skal med, kan du hurtigt komme af med næsten 40.000 kroner for bare to nætter.

Måske er du i gang med at afslutte sommerferien og påbegynde planlægningen af ferierne til næste år. Måske overvejer du at fejre at COVID-19-restriktionerne på det tidspunkt forhåbentligt er sløjfet med en rejse til Florida. Og måske er du endda så meget Star Wars-fan, at du overvejer at indlogere dig sammen med familien på det kommende Star Wars-hotel i Orlando.

Men hvis det er tilfældet, er der lige en enkelt ting mere, man kan sige ”måske” til. Og det er, hvorvidt du måske også er temmelig velhavende. Det kræver nemlig en hel del penge på bankkontoen at besøge ’Star Wars: Galactic Starcruiser’, som hotellet officielt hedder.

Annonce:

Disney World i Florida, der huser hotellet, har netop løftet sløret for, hvad det kommer til at koste at tage på fantasi-rejse i Star Wars-universet. For en pakke, der rummer to nætter på hotellet skal to voksne betale lige over 4.800 dollar, eller omkring 30.000 kroner. Og det er vel at mærke startprisen før eventuelle opgraderinger, afgifter, skatter og flyrejsen til Florida kommer oven i.

Måske er du nørdet nok til at tage turen alene med en partner eller en ven, men de fleste vil nok gerne gøre en familietur ud af det. Tager du to børn med, hvor et af børnene er tilstrækkelig teenage-agtig nok til at fylde som en voksen på hotelværelset, ryger prisen på op på 6.000 dollar, skriver The Verge. Altså godt 37.600 kroner.

Blå mælk er inkluderet

Det beløb er som nævnt uden afgifter, ekstraomkostninger og flyrejsen til Florida. Det er kun for hoteloplevelsen og indgangsbiletten til Disney World og ”Star Wars-landet” Galaxy’s Edge, inklusive de to forlystelser derinde, ’Rise of the Resistance’ og ’Smugglers Run’. Den sidste er en tur ud i galaksen med Millennium Falcon. Der er tale om et ’all-inclusive’-ophold, så maden er også inkluderet i prisen.

The Verge-holdet har dog regnet ud, at hvis to voksne i stedet booker sig ind på det allerdyreste og mest luksuriøse hotel i Disney World, Grand Floridian Resort, og betaler for to dage i forlystelsesparken, kan det gøres for under det halve. Den pris begynder ved 2.150 dollar. Man kan spise ret meget god mad, der ikke står Star Wars på for de penge, man sparer.

Det er altså Star Wars-oplevelsen, man betaler de mange penge for. Den skulle så også være totalt gennemført. Ud over blå og grøn mælk og hvad de ellers spiser og drikker i Star Wars-universet, kan man spille med i Sabacc-kortturneringer, gå til lyssværds-træning og blive spontant rodet ind i historie-handlinger, der udspiller sig blandt de skuespillere, der befinder sig på stedet.

De sidste skulle endda kunne starte i forlystelsesparken og så fortsætte ovre på hotellet, hvilket nok kræver en del koordination fra personalets og skuespillernes side. Denne form for live-action-rollespil er ret avanceret, og måske er det der, alle pengene forsvinder hen.

Når du betaler de mange penge, betaler du også for retten til at klæde dig ud som din yndlings-Star Wars-karakter. Det opfordrer de ligefrem til på hotellet, men det er faktisk forbudt for voksne, der bare besøger Galaxy’s Edge uden at bo på hotellet. Eller hvis de besøger Galaxy’s Edge i Disneyland i Californien, der ikke har et Galactic Starcruiser-hotel.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.