Forside Indhold og distribution Film

Premieredato for ny James Bond film er fremrykket

-

Premieredatoen på James Bond, No Time To Die, skulle nu være den endelige.

Den seneste James Bond film i rækken kommer snart i en biograf nær dig. For efter at have levet en omtumlet tilværelse grundet corona, så skulle den endelige premieredato nu ligge fast.

Annonce:

Oprindelig var den 25. film om agent 007 sat til at få premiere i foråret 2020, men så kom corona og udskød premieren til efteråret 2020. Men der kom næste bølge af corona, og ‘No Time To Die’ blev udskudt til foråret 2021. Det holdt heller ikke, men nu lagde man sig fast på datoen 8. oktober 2021.

Det er nu blevet fremrykket så James Bond ‘No Time To Die’ får verdenspremiere i Londons Royal Albert Hall d. 28. september 2021 og kommer i biograferne d. 30. september 2021.

Kino.dk skriver at billetsalget hos dem åbner d. 20. september kl. 10:00

 

Trailer

 

Om filmen

Omtaler af James Bond film plejer at fortælle at Agent 007 arbejder for den britiske efterretningstjeneste MI6.

Men sådan er det ikke længere. I ‘No Time to Die’, som er James Bond film nr. 25 i rækken, der er Bond – for femte gang spillet af Daniel Craig – trådt tilbage.

Han er ikke længere aktiv agent, og nyder sit otium i Caribien på den skønne ø Jamaica. Men selvfølgelig bliver det søde liv spoleret, ellers var der jo ingen film. Hans gamle ven, Felix Leiter fra den amerikanske efterretningstjeneste CIA, kigger forbi og beder om hjælp.

Missionen handler i første omgang om at finde en kidnappet videnskabsmand, men opgaven viser sig ikke at være hvad den giver sig ud for. I stedet kommer Bond på sporet af en mystisk skurk, som viser sig at ligge inde med en ny farlig teknologi.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.