Forside Nyheder

Ny rekord: Nogle YouSee-kunder stiger 69 kr/måned for TV

-

Der var annonceret prisstigninger på op til 40 kr/måned, men for nogle kunder bliver det endnu dyrere at se TV fra YouSee

Tilbage i september kunne YouSee melde ud at ca. 80% af deres tv-kunder stod til prisstigninger på mellem 10-40 kr/måned. 10 kr. ekstra for grundpakken og 40 kr. ekstra for mellempakken.

Annonce:

Tidligere på måneden kunne YouSee så fortælle at Bland Selv-kunder stod til prisstigninger mellem 30-50 kr/måned. 30 kr. mere for Bland Selv 10, 40 kr. mere for Bland Selv 20 og 50 kr/måned ekstra for den store Bland Selv 36.

Nu er det så kommet frem at nogle tv-kunder kan se frem til en stigning på hele 69 kr/måned. Det skriver Flatpanels, efter at have modtaget en kopi af varslingsbreve som YouSee har sendt ud til tv-kunder.

Det er typisk kunder i en bolig- eller antenneforening, som har haft en god rabat på tv-pakkerne, som nu kan se ud til at skulle hoste op med mere for tv fremover. Så de billigste foreninger nu rykkes tættere på “normalprisen”.

Men 69/måned i prisstigning på TV må være noget nær ny rekord.

 

Annonce:
Forrige artikelRidley Scott bekræfter: ’Blade Runner’- og ’Alien’-serier er på vej
Næste artikelAdele fik Spotify til at fjerne shuffle-funktion
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.