Forside Nyheder

Waoo rykker al sport ned i mellempakken: Prisstigning på op til 40 kr/mdr

-

Waoo rører rundt i tv-pakkerne og rykker samtlige sportskanaler ned i den mellemste tv-pakke

Mellempakken hos Waoo, den der hedder Favorit, udvides med mere sport. Faktisk rykker samtlige sportskanaler nu ned i den mellemste tv-pakke.

Annonce:

Den største Waoo tv-pakke opgraderes som noget nyt med TV 2s store streamingtjeneste, TV 2 Play Favorit + Sport. Dette fortsat med Viaplay Total. Dermed er Waoo den eneste udbyder, der har både Viaplay Total og TV2 Play Favorit + sport i samme tv-pakke.

“I kølvandet på et stort dansk sportsår, har vi besluttet også at lægge alle vores sports-kanaler i den mellemste pakke, og som de eneste, har vi fortsat Viaplay Total og får TV2 Play Favorit + Sport i den store tv-pakke. Det er et led i vores strategiske position i et marked i kraftig forandring. Waoo har en vigtig rolle som en klar nr. 3 på det konkurrenceprægede danske tv-distributionsmarked, hvor vi kommer til at udfordre på at have de skarpeste produkter både på tv-pakker og fiberbredbånd”, fortæller Markedsdirektør for Waoo og Fibia, Brian Lønroth, i en udmelding og fortsætter:

“Vi er landet på en løsning, hvor alle sportskanaler, trods stigende priser på sportsrettigheder, bliver tilgængelige for endnu flere. Hos Waoo har vi gjort os stor umage med at løse den opgave, som kunderne har stillet os. Vores mål er at tilbyde et samlet, stærkt tilbud af tv-pakker; den rette balance mellem det rette indhold i tv-pakkerne, både streaming og flow, at kunne tilbyde ekstra services, samt at pris og kvalitet hænger nøje sammen”.

 

De ny tv-pakker hos Waoo i 2022

 

TV i kraftig forandring

Det er fortsat de to hovedkanaler DR og TV 2, der trækker en massiv del af seertiden ifølge Seer-analyser fra Kantar og de to sidder solidt på Top-20 over mest sete programmer i Danmark. Der er langt flest seere til de større danske udsendelser som f.eks. Den store bagedyst, programmer om Kongehuset, Vild med Dans og tv-dramaer, samt sportsindhold.

“I en tid, hvor danskerne har ufatteligt meget at vælge imellem og hvor priserne på de internationale streamingtjenester falder voldsomt, så er Waoos fornemste opgave fortsat at samle det bedste indhold på vegne af vores kunder. Den fiberforbindelse, partnere ruller ud, skal udnyttes maksimalt og det håber vi, kunderne kan se, at vi kan give dem”, siger Brian Lønroth, Markedsdirektør i Waoo og Fibia.

Prioriteringen betyder desuden, at den populære TV 2 Charlie også bliver en del af den mindste pakke sammen med Kanal 4. Endelig bliver SPORT LIVE en del af alle tre tv-pakker hos Waoo.

 

Priser

Waoo ejes i dag af Fibia, energiselskabet på Sjælland. De nye priser hos dem i 2022 bliver:

FIBIA PRISER uden TV-boks (Stigning)

  • Waoo Go Flex: 109 kr. (+ 10 kr.)
  • Waoo Go Lille TV-pakke: 299 kr. (+ 20 kr.)
  • Waoo Go Favorit TV-pakke: 529 kr. (+ 40 kr.)
  • Waoo Go Stor TV-pakke: 699 kr. (+ 40 kr.)

Ovenstående udsalgspriser for privatkunder i Fibias dækningsområde er gældende ved netbaseret abonnement / streaming.

FIBIA PRISER med boks (Stigning)

  • Waoo Flex: 129 kr. (+ 10 kr.)
  • Waoo Lille TV-pakke: 319 kr. (+ 20 kr.)
  • Waoo Favorit TV-pakke: 549 kr. (+ 40 kr.)
  • Waoo Stor TV-pakke: 719 kr. (+ 40 kr.)

Ovenstående udsalgspriser for privatkunder i Fibias dækningsområde er gældende ved IPTV eller Kabel-TV. Første IPTV TV-boks er inkluderet i prisen.

Priserne hos andre Waoo-partnere og for kunder med en foreningsaftale kan være andre end ovenstående.

Ændringerne træder i kraft 1/1 2022.

 

Yderligere Info

Waoo Favorit TV-pakke får i alt 8 sportskanaler fra Discovery Networks, TV 2 og Nordic Entertainment Group, der sammen med DR, har en lang række af de største sportsrettigheder, herunder:

TV 2: ATP / WTA Tennis, Wimbledon, Europa League, Europa Conference League (-2024), Atletik VM, Badminton, Tour de France, La Liga, Speedway DK, VM Banecykling, VM-cykling landevej, NBA, Ishockey Metal Ligaen, VM Ishockey (-2023), EM håndbold, Dame Håndbold Ligaen (HTH Go Ligaen), Herre Håndbold ligaen, Serie A, MLS, OL (Discovery+/DR/TV2), VM fodbold-slutrunden i 2022-26 (TV2/ DR), La Vuelta (TV2/Eurosport)

Viaplay og TV3 kanalerne: Sport: Formel 1, Premier League, Superliga (Viaplay / Discovery +), Champions League (-2024), Bundesliga fodbold, NHL (-2026), NFL (-2022). VM Ishockey (2024-)

Discovery Networks:

Fodboldlandsholdet – test/træningskampe forår 2022 samt andre landes fodboldlandshold i foråret 2022, Superliga, Engelsk pokalfodbold, International tennis (PGA tour), Le Mans motorsport, International cykling.

 

Annonce:
Forrige artikelNu sender Netflix AV1-streams ud til TV-skærme
Næste artikelFærre abonnerer på Disney+ end forventet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.