Forside Detail

Konkurrenter gik sammen om at fange elektronik-tyve

-
Modelfoto: Shutterstock.com

Personalet i Elgiganten og Power gik sammen om at få fanget en butikstyv.

En mand sidder nu varetægtsfængslet efter et utraditionelt samarbejde. To konkurrenter gik sammen, i forsøget på at fange en formodet tyvebande. Det skriver TV 2.

Det er medarbejdere i butikkerne Elgiganten og Power i Holstebro som snarrådigt indgik et samarbejde, i et forsøg på at få butikstyvene fanget.

Annonce:

De to elektronikbutikker ligger tæt ved hinanden i byens handelsområde for storbutikker.

Man kan gå fra den ene butik til den anden på 2 minutter. Så butikspersonalet må have tænkt, at da tyvene blev opdaget på video i den ene butik, så var der en chance for at samme tyve ville besøge den anden butik.

Den strategi lykkes, og de fik fat i den ene af tyvene. Det første tyveri blev opdaget på videoovervågningen i Elgiganten, og så blev Power ellers tippet til at holde øje med de formodede tyve.

“Man får fat i den ene mand, blandt andet fordi personalet fra Power og Elgiganten rotter sig sammen”, fortæller vagtchef Anders Hansen ved Midt- og Vestjyllands Politi til Ritzau, og fortsætter:

“og fanger den ene af dem” 

I Elgiganten stjal de formodede gerningsmænd tre computere til en værdi af 20.000 kroner, mens de løb med tre kameraer til en værdi af 10.000 kroner i Power.

Butikstyverierne blev anmeldt fredag eftermiddag omkring klokken 15. Manden som nu sidder varetægtsfængslet i 4 uger, frem til 18. februar, er 41 år og fra Gråsten. De øvrige formodede medgerningsmænd er fortsat på fri fod.

 

Annonce:
Forrige artikelSpeedtest: Fastspeed er hurtigst, men…
Næste artikelSmartures lyssensorer virker dårligere på overvægtige mennesker
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.