Forside Nyheder

Sonos tv-streaming? Søger folk til nyt ‘Home Theater OS’

-

Sonos ser ud til at udvide med video, og søger lige nu folk som kan hjælpe.

Sonos søger lige nu folk med erfaring i video og hjemmebiograf. De ansætter folk med erfaring inden for smart-tv til et nyt “Home Theater OS”. Det skriver magasinet Protocol.

Annonce:

Magasinet skriver at Sonos allerede sidste år overvejede forskellige måder at komme til at spille en større rolle inden for tv-streaming. De fortalte flere kilder, på betingelse af anonymitet.

Et af stillingsopslagene er “UX Lead – Next Generation Home Theater Experience”, som skal arbejde “på tværs af enhedsoverflader (mobil, tv, tablet og HW-fjernbetjening) for at levere en næste generations indholdsleveringsoplevelse”. Ansøgere skal have flere års erfaring med at designe til mobil “og/eller tv”.

Et andet jobopslag er en fremtidig “Principal Platform Product Manager”, der skal udvikle en “OS & Media Platform roadmap”; i opslaget anmodes ansøgerne om at have erfaring med moderne styresystemer, herunder Android/Android TV.

En anden stilling, “Head of Partnerships, Home Theatre”, skal den som får jobbet “spille en central rolle i forbindelse med at forbinde brugere til det indhold og de tjenester, de elsker, med Sonos-kvalitetsoplevelser, som de er kommet til at forvente”

Sidstnævnte jobopslag gjorde Sonos Chief Innovation Officer, Nick Millington, reklame for på LinkedIn, hvor han omtalte det som et godt match for folk med erfaring med streamingmedier, herunder “lyd, video, spil, sport, sport, musik, nyheder, film, tv, nyheder, podcasts”

Hvad Sonos Home Theater OS ender ud med må vi afvente at se. Der går nok en rum tid endnu inden vi ser første produkt.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.