Forside Nyheder

Telia vil tilbyde sine kunder TV2 Play til billigere priser

-

Kunder hos Telia kan nu købe adgang til TV 2 PLAY, der er seneste skud på stammen i teleselskabets portefølje af streamingløsninger.

Fra i dag kan Telias kunder købe adgang til TV 2 PLAY – den største kommercielle danske streamingtjeneste, og én af de mest populære streamingtjenester herhjemme.

Annonce:

Telia vil tilbyde pakkerne til sine kunder til 10 DKK under markedsprisen, når adgangen købes via et kundeforhold hos Telia. Telia sætter gang i lanceringskampagnen d. 15 marts, men allerede nu tilbydes kunderne adgang til TV 2 PLAY de første tre måneder uden beregning.

”I Telia går vi benhårdt efter at levere kvalitetsunderholdning til vores kunder. Det er et af de tiltag, der skal gøre os til førstevalget for familier i Danmark. Derfor er jeg glad for at kunne tilbyde vores kunder TV 2 PLAY til en favorabel pris,” siger Lone Kyhl Hendriksen, direktør for privatforretningen i Telia.

TV 2 PLAY er nyeste tilføjelse til listen over streamingtjenester hos Telia, der allerede omfatter Netflix, Spotify, HBO Max og Discovery+.

 

Priser:

  • TV 2 Play, Basis 69,-
  • TV 2 Play, Favorit 129,-
  • TV 2 Play, Favorit + Sport 189,-
Annonce:
Forrige artikelLander Daredevil og alle de andre på Disney+ 16. marts?
Næste artikelApple Silicon event den 8. marts
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.