Forside Indhold og distribution Film

Google TV app er kommet til iPhone og iPad

-

Se film og tv via Google TV app. Kan også bruges som fjernbetjening til Android TV og Google TV

Google har lanceret deres Google TV app på Apple iOS og iPadOS, så den kan bruges på iPhone og iPad.

Annonce:

På Android har app’en eksisteret længe. Det nye er at den nu også virker på Apple-enhederne.

Den nye app, som hedder Google TV, erstatter den som hed Google Play Film og TV. Så har du sidstnævnte app installeret vil den blive til Google TV når den opdateres.

App’en omdanner dog ikke en iPhone eller en iPad til en Chromecast med Google TV. I stedet giver den adgang til film og tv fra udvalgte tjenester.

Hvis der allerede er Google TV eller Android TV i hjemmet, så kan app’en også fungere som touch-fjernbetjening af disse.

Via telefonens tastatur er det hurtigere at skrive komplicerede adgangskoder, filmnavne eller søgeudtryk.

 

Google TV app kan fungere som fjwernbetjening til Google TV og Android TV

 

Integrationen med streamingtjenester er i Danmark begrænset til:

  • Amazon Prime Video
  • Disney+
  • HBO Max
  • Viaplay

Men Google skriver at de arbejder på at få flere med.

 

Via app’en kan man gennemse film og tv-episoder fra de tilknyttede streaming-apps. Dette samlet på ét sted og organiseret efter emner og genrer.

Man kan opdage nye ting med anbefalinger baseret på det, du elsker, og det, der er på vej til at blive populært på tværs af de tjenester, du allerede har adgang til. Søg efter titler for at se, hvilke apps der streamer dem.

 

Opret en liste til alle dine opdagelser

Tilføj interessante serier og film til din observationsliste – en Watchlist – for at holde styr på dine nye opdagelser og se dem senere.

Watchlist deles på tværs af dine enheder, så du kan endda tilføje til din Watchlist fra dit tv eller din telefon eller computer.

 

Tag dine favoritter med på farten

Dine anbefalinger, dit bibliotek og din observationsliste følger med dig, uanset hvor du går hen, uanset om det er ud af hoveddøren eller bare til et andet værelse.

Begynd at streame direkte på din mobilenhed, eller download din tidligere købte underholdning fra dit bibliotek, så du kan se den, når du ikke er tilsluttet.

 

Tilgængelighed

Google TV kan findes i App Store her

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.