Forside * Featured

IKEA lancerer en ny luftmåler til smarthjemmet

-

IKEA Vindstyrka er ny indendørs luftmåler med integration til deres smarthjem

Den nuværende luftkvalitetsmåler hos IKEA (Vindriktning) er en simpel enhed, som kan lyse grøn, gul eller rød afhængig af aktuelt indeklima.

Annonce:

Men snart kommer en ny udgave, med display og intregration med IKEAs smarthjem.

IKEA Vindstyrka hedder nyheden som endnu ikke er kommet på IKEAs hjemmeside. Den er spottet af iPhone-ticker.de

Displayet viser niveauet af PM2,5-partikler i luften og informerer om deres koncentration med en lille trafiklysindikator. Den forbliver grøn ved 0-35 μg/m3, skifter til gul ved 35-120 μg/m3 og bliver rød fra >120 μg/m3.

Luftkvalitetsmåleren viser desuden den aktuelle rumtemperatur og den relative luftfugtighed i procent. Displayet har tre lysstyrkeniveauer, strømforsyningen sker via USB-C-kabel, men en strømforsyningsenhed er ikke inkluderet.

Vindstyrka kan via IKEA Home smart kobles sammen med IKEAs luftrensere Starkvind. Så luftrenserne kan starte når luftkvaliteten bliver for dårlig.

Det fremgår ikke om luftkvalitetsmåleren kan bruges solo uden at være tilsluttet et IKEA smarthjem, men når den er tilsluttet IKEA smart hub så vil dens målinger også kunne ses for det rum i IKEA Home Smart app’en.

Pris og tilgængelighed ukendt, men siden informationerne er lækket nu så er den nok lige på trapperne.

 

Opdatering 14/2

IKEA Vindstyrka lanceres 1/4 til kr. 299,-

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.